Кои камъни са подходящи за зодия Дева?

Кои камъни са подходящи за зодия Дева?
Снимка: sanovnik.bg

Хората, родени под знака на зодия Дева дават вид на спокойни и благоразумни, но истината е, че в душата им бушуват страсти, които ги карат да изгарят. Но това им носи силно вътрешно напрежение и действа опустошаващо на нервната им система.

Девите, родени през първата декада, са практични и внимателни, не са склонни към авантюри, поради което често пропускат добри възможности. Те имат силно развито чувство за дълг, за собствено достойнство и за отговорност.

За тях подходящи са скъпоценни камъни с жълти и златисти тонове, както петниски камъни като яспис, хелиотроп и жълт ахат, които повишават жизненият тонус и целеустремеността. Вътрешното им напрежение ще изчезне с помощта на жълт сапфир и златист топаз.

Мъжествени, красиви и артистични са представителите на зодия Дева, родени през втората декада. Те са родени лидери, сдържани и самоуверени. Носят в себе си духа на мисионерството и стремежът към наставничество, което ги прави откровено досадни.

За тях се препоръчват камънит тип око – особено тигровото око, което усилва способностите за съсредоточаване, както и е здравия разум. Препоръчват се също червен яспис и изумруд.

Девите, родени през последната декада, имат гъвкав и оптимистичен характер, който им позволява дълго време да останат млади. Те знаят какво искат от живота и грабят от него с пълни шепи. Имат развити интереси в сферата на биологията, биохимията и медицината. В любовта са сексуално разкрепостени и отдадени, верни до гроб.

За тях са подходящи т.нар смекчаващи камъни – изумруд, златист топаз и жълт сапфир. Хармония им носят перлите, малахитът, хризолитът и хризопразът.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати