sanovnik.bg»Съвети»Какво е значението на белезите по рождение?

Какво е значението на белезите по рождение?

Какво е значението на белезите по рождение?

Много от хората имат рожденни белези. При едни те са видими още при самото раждане, докато при други се появяват дни по-късно. Тези белези по рождение се различават едни от други по форма, големина, цвят и местоположение.

И докато едни гледат на тях като обикновен козметичен недостатък, то за други те са доказателство за предишен живот.

Хора, които вярват в прераждането (реинкарнацията), смятат, че белезите по рождение всъщност са белези от минал живот, бенките също.

Неравномерно оцветените петна по кожата са наследство от живота, който сте водили по време на предишното си прераждане. Те свидетелстват за бита, който сте имали, за местата на които сте били, за хората, които сте наранили, или са наранили вас, както и са това, което е причинило смъртта ви.

Смята се белезите по рождение в областта на шията свидетелстват за магьоснически способности. В миналото хората, които са имали по-светли петна в областта на шията и горната част на гърба, са били преследвани и изгаряни на клади за магьосничество.

Сред българите битува друго схващане – че белезите по рождение се получават, когато бъдещата майка, уплашена от нещо, се докосне някъде по тялото. Тогава бебето се ражда с белег, чиято форма нападобява тази на предмета, човека или нещото, изплашило майката.

Независимо дали вярвате, че петната по рождение са белези от минал живот или свидетелстват за преживян уплах, е добре да се консултирате с лекар, за да сте сигурни, че са безобидни, а не се касае за особено агресивно злокачествено образувание на кожата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати