Какво символизират сините очи?

Какво символизират сините очи?
Снимка: sanovnik.bg

Очите не са само огледало към душата, защото техният цвят може да ни подскаже много за характера, положителните и отрицателните черти на даден човек. Сините очи са рядко срещани, но същевременно са изключително красиви. Но каква всъщност е символиката на сините очи?

Много често синеоките хора са определяни като студени и лишени от всякаква емоционалност и чувствителност. Това обаче съвсем не е така. Много от тези хора са изключително раними и чувствителни, но все пак не искат да правят проблемите си всеобщо достояние. Сменят настроението си лесно, но същевременно имат богато въображение.

Хората със сини очи гледат по-леко на случващото се около тях, затова ги определят като по-вятърничави. Това обаче не им пречи да постигат успехи. Синеоките хора имат добре развито стратегическо мислене, което им помага в общуването с околните. Имат открит и прям характер, с много добро чувство за хумор. Често правят благородни жестове към околните.

Синеоките хора са трудолюбиви и упорити, рядко се отказват от постигането на целта си. Постоянно мечтаят за истинската и единствена любов. Сантиментални са, но често не се задълбочават в чувствата си.

Много често синеоките хора са изключително красиви, което им печели и много обожатели от противоположния пол. Обградени са от много хора, защото обичат веселите и шумни компании.

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
24.03.2019 23:40
kato imati sini oci ce mnogo vajno hahahahahahahaha moite sa mnogo gotski picelil sum nqma vi kazvam ko hahahahahahaha
316
1
Магдалена
Магдалена
28.02.2016 20:25
Аз съм с сини очи и руса коса. Печелила съм мис огледала . И сега много много хора казват че съм изключително красива . Много умна. Но съм и много чувствителна и добра .
1
4
здр
здр
27.10.2015 19:04
аз имам сини очи!!!
0
3