Какво символизират зелените очи?

Какво символизират зелените очи?
Снимка: sanovnik.bg

Зеленият цвят на очите е най-редкият в света. Смята се, че зеленооките хора са едва 2% от населението на Земята. Но каква точно е символиката на този така рядък цвят на очите?

На първо място хората със зелени очи привличат околните като магнит. Зелените очи имат свойството да привличат и дори да хипнотизират, но притежателите им често са много коварни. Хората със зелени очи са описвани като пресметливи, хитри и твърде самолюбиви.

Притежателите на зелени очи са пробивни хора, които са надарени с природен талант и остър ум. Много често са лидери – както в професията си, така и в личния си живот. Обичат да се конкурират, но често изпадат в крайности и са способни да премажат всичко по пътя си, за да постигнат целите си.

Не са способни на компромиси, а в личните отношения не обичат да се отдават на своя партньор докрай. Последното може би се дължи на факта, че въпреки че копнеят за голяма любов, те трудно намират подходящ партньор.

Зеленооките хора спазват твърдо своите принципи и затова не биха се задоволили с връзка, която не ги удовлетворява. Може би оттук идва и представата че са високомерни, а това не е така. Просто отстояват позициите си и знаят своята цена. Когато намерят своята половинка обаче, те са абсолютно верни и отдадени.

Рейтинг

4.4
Общо 7 гласували
5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
жорка123
жорка123
27.10.2015 19:06
не е вярно
3
0