sanovnik.bg»Съвети»Какво е значението на бенките спрямо фън шуй?

Какво е значението на бенките спрямо фън шуй?

Роси Стоянова 2Роси Стоянова 2
Дарт Вейдър
2414
Какво е значението на бенките спрямо фън шуй?

Според древното китайско изкуството фън шуй бенките по тялото не са просто натрупване на пигмент по кожата, а могат да дават ценна информация за бъдещето, характера и здравето на човек. Според китайските астролози бенките са отпечатък от преживян стрес или различни събития.

Ако бенките са разположени под веждите на човек, това е знак за богатство. Ако е на клепачите, според фън шуй, е знак за липса на хармония в семейството и склонност към прахосничество. Бенки под очите говорят за много емоционален човек.

Бенки в центъра на челото сочат, че човекът не може да общува много добре с хора, които имат определена власт. Бенка отстрани на челото говори за силна енергия. Бенки по бузите според фън шуй означават самота и невъзможност за създаване на семейство. Ако бенката е близо до устните, това може да е предупреждение за инциденти в бъдещето.

Бенка по върха на носа говори за проблеми в отношенията и нестабилност. Бенки отстрани на носа говорят за спестовен човек, който добре се оправя с парите. Бенка на брадичката е знак за решителен и упорит човек, но може да означава също нужда от промяна в живота или пътуване. Бенка на ушите е знак за добра репутация и харизматичен характер. Бенка от вътрешната страна на ухото говори за дълъг живот, а бенка на върха на ухото означава интелигентност.

Бенка на врата пречи на притока на енергия между главата и тялото и води до разочарования. Бенка в центъра на врата говори за необуздан характер. Бенка близо до пъпа говори за щастие. Коремът е много важна точка в китайската астрология, затова бенките в областта са добър знак. Бенка между лакътя и рамото означават, че този човек може лесно да се сдобие с пари. Бенка по гърба сочи, че човекът носи товар или работи прекалено много, за да постигне успехите си.

Бенка по гърдите при жените говори за грижовна майка. Бенка на бедрото говори за екстровертен и смел човек, а бенка на коленете показва, че човекът е късметлия и лесно ще спечели пари. Бенки по ходилата имат добрите лидери, а бенка по дупето е белег за щедрост и хубава репутация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
лили
лили
10.02.2016 21:45
Не е вярно...поне аз не съм съгласна
2
1