sanovnik.bg»Съвети»Бенките по корема какво значат?

Бенките по корема какво значат?

MarianaMariana
Джедай
3301121163
Бенките по корема какво значат?

Бенките, разположени на различни места по тялото, могат да разкрият много не само за същността на техния притежател, но и за миналото му, дори и за бъдещето му.

Бенките, които за мнозина могат да бъдат само неприятен козметичен дефект или обратното – извор на дискретен чар, всъщност са кармични белези, които свързват душата ни с миналите прераждания и усвоените кармични и житейски уроци.

Бенките по корема са доста показателни за техния притежател.Бенките около пъпа са символ на това, че сте закриляни от висша сила и всичките ви желания ще се реализират.

Когато бенките са разположени в горната част на корема, в близост до стомаха, те символизират, че техният притежател е скрит чревоугодник и обича да прекалява с храната.

Разположените в долната част на корема бенки подсказват склонността към промискуитет (разврат). Притежателите на бенки в долната част на корема може са бъдат изключително сексуално активни и да са склонни към честа смяна на сексуалните си партньори.

Според схващанията на молеоскопията (наука за бенките), колкото по-големи и наситени като цвят са бенките, толкова по-силно са изразени качествата, които те символизират. От друга страна твърде големите и пигментирани бенки са сериозно основание спешно да посетите кабинета на кожен хирург.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати