Бенките по корема какво значат?

Бенките по корема какво значат?
Снимка: sanovnik.bg

Бенките, разположени на различни места по тялото, могат да разкрият много не само за същността на техния притежател, но и за миналото му, дори и за бъдещето му.

Бенките, които за мнозина могат да бъдат само неприятен козметичен дефект или обратното – извор на дискретен чар, всъщност са кармични белези, които свързват душата ни с миналите прераждания и усвоените кармични и житейски уроци.

Бенките по корема са доста показателни за техния притежател.Бенките около пъпа са символ на това, че сте закриляни от висша сила и всичките ви желания ще се реализират.

Когато бенките са разположени в горната част на корема, в близост до стомаха, те символизират, че техният притежател е скрит чревоугодник и обича да прекалява с храната.

Разположените в долната част на корема бенки подсказват склонността към промискуитет (разврат). Притежателите на бенки в долната част на корема може са бъдат изключително сексуално активни и да са склонни към честа смяна на сексуалните си партньори.

Според схващанията на молеоскопията (наука за бенките), колкото по-големи и наситени като цвят са бенките, толкова по-силно са изразени качествата, които те символизират. От друга страна твърде големите и пигментирани бенки са сериозно основание спешно да посетите кабинета на кожен хирург.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати