Какво означават бенките по тялото?

Какво означават бенките по тялото?
Снимка: sanovnik.bg

Бенките по тялото и тяхното разположение си имат определена символика и значение. Бенките в предната част на тялото означават, че животът на човек ще е едно огромно предизвикателство. Бенка на гърдите означава, че притежателят ѝ ще намери човек, който истински го обича. Бенка на стомаха говори за човек, който ще има безопасен и безпроблемен живот. Колкото по-малка е бенката, толкова животът ще бъде по-хубав.

Бенките по ръцете са знак за щастлив човек, който трябва да се управлява добре своите финанси. Бенки в интимната зона говорят за страстен човек, който има силна сексуалност. Бенка на бедрата притежават позитивните хора, които лесно се справят с проблемите. Бенка на ходилата може да е знак, че човекът е малко студен и дори безсърдечен.

Бенките на гърба имат най-различни тълкувания. Ако бенката е в долната част на гърба, това е знак за творческа натура. Ако се в горната част на гърба, човекът е много отговорен и има способността да взима добри решения, но в същото време му липсва елегантност.

Бенките по лицето също си имат определено тълкувание. Бенките над устните говорят за упорит и интересен човек, бенките между веждите символизират непокорен и артистичен характер. Бенка на брадичката показва, че човекът е трудолюбив и организиран.

Бенки на няколко места по лицето означават, че човекът ще бъде много щастлив и ще има динамичен живот. Според древните вярвания, повече бенки от лявата част на тялото са символизират лош късмет. Същото важи и за продълговатите бенки.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати