Как да го накарам да се влюби в мен?
Kako da ga nateramo da se zaljubi u nas?How Do I Make Him Fall in Love With Me?
sanovnik.bg»Съвети»Как да го накарам да се влюби в мен?

Как да го накарам да се влюби в мен?

MarianeMariane
Джедай
329112265
Как да го накарам да се влюби в мен?

Да спечелиш сърцето на един мъж далеч не е толкова трудно, колкото може да ви се струва. Всъщност има няколко изпробвани тактики, които биха могли да накарат всеки мъж да се влюби във вас, а колко дълбока и страстна любовта му ще бъде, ще зависи само от вас.

Преди да изпробвате предложените от нас тактики, трябва да се уверите, че привличането между вас е налице. Ако по никакъв начин не привличате мъжа, нищо, което кажете или направите, няма да достигне до сърцето му и това е битка, от която трябва да е откажете още сега.

Но ако усетите, че симпатиите ви са споделени, може да преминете към втората част на плана Как да го накарате да се влюби във вас.

Първото основно и най-важно правило е да не го преследвате. Да сте чували някъде заекът да преследва ловеца? Покажете му симпатиите и го оставете той да направи следващия ход. За мъжът е важно да се почуства като ловец, да е уверен и мъжествен.

Забравете за намеците, преструвките и двумислените думи. Мъжете харесват жени, които ясно и точно заявяват нуждите и желанията си, не играят игрички на отгатвания и не се преструват. Разбира се, трябва да запазите нотка загадъчност, но тя трябва да е съвсем умерена.

Не правете грешката, от страх да не объркате нещо, да се съобразявате изцяло с него или да премълчавате, ако нещо не ви е приятно. Начинът по-който се отнасяте към себе си ще му покаже какво отношение очаквате към вас и ще го накара не само да ви харесва, но и да ви уважава.

Говорете по-малко и слушайте повече. Истина е, че влюбената жена не спира да бърбори, но ако искате да разберете дали наистина имате шанс с него, му дайте думата и го изслушайте внимателно.

Дайте му възможност да ви се довери, да сподели онова, което му тежи, радва или вдъхновява. Нищо не сближава така, както споделеното искрено внимание.

Не пестете суперлативите, но не само към външния му вид, а към неговата личност - сила на духа, интелект и отговорност.

Ако след всички усилия от ваша страна все пак срещнете хладен отказ, то определено е време да се оттеглите. На някои връзки просто не им е писани и в повечето случаи това е за добро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2.5
Общо гласували: 2
50
41
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати