sanovnik.bg»Съвети»Как да върна бившия си, при положение че не иска да ме вижда ?

Как да върна бившия си, при положение че не иска да ме вижда ?

Как да върна бившия си, при положение че не иска да ме вижда ?

Влюбените са най-щастливите хора на света. Но какво става, когато един не е достатъчно влюбен и какво идва след голямата любов, когато една от страните си е тръгнала?

В дамските списания ще намерите десетки съвети как да си върнете бившия, в които подробно е описан план за действие с 10-12-15 стъпки. Въпросът е обаче доколко тези съвети за връщане на бившия са приложими и работят на практика.

Разбира се, някои отчаяни дами не са склонни не само да кажат довиждане, но и прибягват да крайни мерки, като ходене по врачки, баячки, ходжи и хора, които се занимават с правене на магии в опит да си върнат бившия.

И женските хитрини, и конвенционалните методи на практика имат един и същ резултат - а той е, че не може да върнете човек, който не иска да се върне и не бива да се опитвате.

Когато един мъж си тръгне, той обикновено е дал редица предупреждения - гласни или негласни, преди това и решението му не е компулсивно или необмислено.

Затова е напълно безпредметно, безмислено и излишно да преследвате бившия с телефонни обаждания, съобщения в социалните мрежи или “случайни” срещи.

Нищо не прави една жена толкова привлекателна, както новата тръпка и щастието, открито в предгръдките на друг.

Разбира се, ако все още не сте готова да кажете сбогом на бившия си, независимо, че не иска и да чуе за вас, може да се опитате да си го върнете с магия за любов. Тя се прави лесно дори и в домашни условия.

За целта са ви нужни само малко сол, захар и щипка вяра.

Пригответе три чаши и ги напълнете с чиста, непреварена вода. В първата чаша сложете свой косъм от косата и я поставете на прозорец в източната част на дома ви. С чаена лъжичка разбъркайте водата 15 пъти по посока на часовниковата стрелка и повтаряйте магическото заклинание “Лови се, рибке, голяма и малка, в часа, в който си го пожелавам, да получа всичко, което искам”.

Оставете водата да престои там три денонощия, след което я излейте в корените на дърво или цвете.

Във втората чаша сложете щипка сол и отново разбъркайте по посока часовниковата стрелка толкова пъти, на колкото години сте. Повтаряйте заклинанието Красота, нежност, сила и любов, по-солена от солта, по-ярка от слънцето, по-бяла от луната.

Тази чаша дръжте една нощ до възглавницата си, след което я излейте в корените на цвете или дърво, но различни от предишните.

Третата чаша е за любов. В нея се слага щипка захар и се разбърква по посока на часовниковата стрелка 9 пъти.

Трябва да изречете По-сладка от захарта, по-лека от памука – любима, желана и щастлива. Така заредената вода трябва да бъде изпита от обекта на чувствата ви, за да подейства магията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Rita Berry
Rita Berry
29.08.2020 02:02
МОЩНИ ПРОДАВА:
СПОДЕЛЯМ ТОВА ИЗПИТВАНЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ В СВЪРЗВАНЕТО СИ, МАРИА ИЛИ ЛИЧНИЯТ ЖИВОТ, ЗАЩОТО ИМА РЕШЕНИЕ. МОИТЕ ИМЕТА Е РИТА БЕРИ, МОЯТ ХУБАНД НАЛЯВА МЕН И НАШИТЕ 2 ДЕЦА ЗА ДРУГА ЖЕНА ЗА 3 ГОДИНИ. ОПИТАХ СЕ СИЛНО САМО ЗА ДЕЦАТА СИ, НО НЕ МОГА ДА КОНТРОЛИРАМ БОЛКИТЕ, КОИТО МЪЧАТ СЪРЦЕТО МИ. Бях болна и объркан, аз се нуждаех от помощ, така че аз дадох проучване в интернет и дадох форум, където видях добрата работа на DR OGUNDELE, страхотен разпръснат кастител, който е помогнал на хората преди това. КОНТАКТИХ НЕГО И НЕГО ПРЕСТАВЛЯВА СЕ ПРЕПРАТИ ЗА МЕН, ДА СЕ СУПРИЗИ СЛЕД 24 ЧАСА, МОЯТА ХУБАНДА ИЗГЛЕЖДА ДОМА И ИСКА ИЗПОЛЗВАНЕ ЗА МОЯТА ЗАБАВЛЕНИЕ, ДР ОГУНДЕЛЕ Е МОЖЕН ЧОВЕК И НЕГО СПРЕЩАЕ СЕ ХАРМЕС, АКО ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕТЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ СЪВЕТЕТЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НЕГО ВРЕМЕ НА КАКВОТО СЕ ИЛИ ВИБАТА: +27638836445. Д-р ОГУНДЕЛЕ Е ИСТИНСКИ, БЛАГОДАРИМ ДА МИ ПОМОЩ..
3
0
Rita Berry
Rita Berry
29.08.2020 02:02
МОЩНИ ПРОДАВА:
СПОДЕЛЯМ ТОВА ИЗПИТВАНЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ В СВЪРЗВАНЕТО СИ, МАРИА ИЛИ ЛИЧНИЯТ ЖИВОТ, ЗАЩОТО ИМА РЕШЕНИЕ. МОИТЕ ИМЕТА Е РИТА БЕРИ, МОЯТ ХУБАНД НАЛЯВА МЕН И НАШИТЕ 2 ДЕЦА ЗА ДРУГА ЖЕНА ЗА 3 ГОДИНИ. ОПИТАХ СЕ СИЛНО САМО ЗА ДЕЦАТА СИ, НО НЕ МОГА ДА КОНТРОЛИРАМ БОЛКИТЕ, КОИТО МЪЧАТ СЪРЦЕТО МИ. Бях болна и объркан, аз се нуждаех от помощ, така че аз дадох проучване в интернет и дадох форум, където видях добрата работа на DR OGUNDELE, страхотен разпръснат кастител, който е помогнал на хората преди това. КОНТАКТИХ НЕГО И НЕГО ПРЕСТАВЛЯВА СЕ ПРЕПРАТИ ЗА МЕН, ДА СЕ СУПРИЗИ СЛЕД 24 ЧАСА, МОЯТА ХУБАНДА ИЗГЛЕЖДА ДОМА И ИСКА ИЗПОЛЗВАНЕ ЗА МОЯТА ЗАБАВЛЕНИЕ, ДР ОГУНДЕЛЕ Е МОЖЕН ЧОВЕК И НЕГО СПРЕЩАЕ СЕ ХАРМЕС, АКО ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕТЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ СЪВЕТЕТЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НЕГО ВРЕМЕ НА КАКВОТО СЕ ИЛИ ВИБАТА: +27638836445. Д-р ОГУНДЕЛЕ Е ИСТИНСКИ, БЛАГОДАРИМ ДА МИ ПОМОЩ.
2
1
BettyOxlade
BettyOxlade
29.07.2020 12:48
Ето моето свидетелство:
Казвам се Бети Окслейд и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпруга си с помощта на д-р Огундейл, страхотен заклинател, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той има решение на всички проблеми. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Email: ogundeletempleofsolution@ Той е 100% реален и мощен.
4
0
Потребител#245704
ИСКАМ ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ СВЕТА СВЕТЪТ ЗА МОГИЯТ СПЕЦИАЛЕН КАСТЕР ДР ОКЕКЕ ОДИН, КОЙТО МИ ПОМОГНЕТЕ НАЗАД МОЯТ ХУБАНД НАЗАД ДОМ ЗА МОИТЕ ДЕЦА. Бях се оженил за моята HUSBAND WILLIAM SCOTCH за СЕДЕМ ГОДИНИ И ИЗЖИХАХМЕ СЪЩЕСТВЕНО СЪЩЕСТВЕНО ДО ДЕЙСТВЕН ДЕН ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЕТЕ ОТ СЛЕП, за да ми кажете, че НЕ МОЖЕТЕ ДА МНОГО МНОГО. В ПЪРВОТО СЪМ РАЗГЛЕЖДАНЕ БЕШЕ СЪМНО НО СЪС ВРЕМЕ СТЕ СЕ ВИЖДАХ, ЧЕ ВИНАГИ САМО ДВЕ ДЕЦА ЗАЕДНО И БЕШЕ БЪДЕ БЕЗПЕЧЕНЕН ЗА МОЯТА ТРЕТКА МАЛКА. И така, ДЕН ИЗПОЛЗВА, КОГАТО ТОЛКОВА ДА СЕ НАРУШИ ТОЧКИТЕ СИ и каза, че е оставил КЪЩАТА ЗА ДОБРО, А НЕ ДЪЛГО ЗАИНТЕРЕСОВАНО В ОТНОШЕНИЕТО. НАЧИНЯВАМ, ЧЕ Е БИЛ В ЛЮБОВТА С ДРУГА МОМИЧА И ТОГАВНО ПЪТУВАНЕ ОТ ДЪРЖАВА. КАКТО ЧЕТЕТЕ ЧРЕЗ ИНТЕРНЕТ ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ, ЧЕТЕТЕ ЗА ТОЗИ ВЕЛИКИ СПЕЦИАЛЕН КАСТЕР ДР ОКЕКЕ, така че се свързах с НЕГО ЗА ПОМОЩ. Той ми каза да не работя, че в рамките на само 48 часа, че моят HUSBAND трябваше да дойде обратно. НИКОГА НЕ ВЯРВАХ, ЧЕ ДО СЛЕДНИЯТ ДЕН, КОЙТО МОЯТ ХУБАНД ИЗПОЛЗВА ДО КЪЩАТА, ИСКАЩА ЗА МОЯТА ЗАБАВЛЕНИЕ. СЕГА СМЕ СЪЩЕСТВЕНИ ЗАЕДНО С НАШИТЕ ДЕЦА И ЗЛАТНАТА ЖЕНА, КОЯТО ПРИЧИНА ПРОБЛЕМАТА В МОЯТ БРИЙЖ, БЕШЕ ИЗПОЛЗВАНА ОТ МОЯТА МЪЖА. Можете да се свържете DR OKEKE ДНЕС за да спаси брака си или правоотношение се свържа с него по своя (writelovespell @) или да го достигне по whatsAp на 2348140443360 ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ SPELL пудра и решение на всички проблеми и затруднения той може също да помогне с проблема СЛЕДНОТО
1. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА РАЗЛИКА
2. HERPES CURE
3. ЛЕЧЕНИЕ НА РАК
4. БЕЗОПАСНО БЕЗПЛАТНО
5. ЛЕЧЕНИЕ НА ДИАБЕТИ
6. MARRIGE SPELL
3
2
Потребител#245704
I WANT TO LET THE WORLD KNOW ABOUT THE MIGHTY SPELL CASTER DR OKEKE ODIN WHO HELPED ME BROUGHT BACK MY HUSBAND BACK HOME TO MY KIDS. I WAS MARRIED TO MY HUSBAND WILLIAM SCOTCH FOR SEVEN YEARS AND WE LIVED HAPPILY TOGETHER UNTIL A CERTAIN DAY HE JUST WOKE UP FROM SLEEP TO TELL ME THAT HE DOES NOT LOVE ME ANY MORE. AT FIRST I TAUGHT IT WAS A JOKE BUT WITH TIME I BECAME TO SEE THAT HE WAS ALREADY HAVE TWO KIDS TOGETHER AND I WAS ALREADY PREGNANT FOR MY THIRD BABY. SO A DAY CAME WHEN HE JUST ARRANGED HIS BAGS AND SAID HE WAS LEAVING THE HOUSE FOR GOOD AND NOT LONGER INTERESTED IN THE RELATIONSHIP. I FOUND OUT THAT HE WAS IN LOVE WITH ANOTHER GIRL AND THEY BOTH TRAVELED OUT OF THE STATE. AS I WAS READING THROUGH THE INTERNET ABOUT DIVORCE, I READ ABOUT THIS GREAT SPELL CASTER DR OKEKE SO I CONTACTED HIM FOR HELP. HE TOLD ME NOT TO WORRY THAT IN JUST 48 HOURS, THAT MY HUSBAND WAS GOING TO COME BACK. I NEVER BELIEVED HIM UNTIL THE FOLLOWING DAY WHEN MY HUSBAND CAME TO THE HOUSE ASKING FOR MY FORGIVENESS. NOW WE ARE HAPPY TOGETHER WITH OUR KIDS AND THE EVIL WOMAN THAT CAUSE THE PROBLEM IN MY MARRIAGE WAS SENT AWAY BY MY HUSBAND. YOU CAN CONTACT DR OKEKE TODAY TO SAVE YOUR MARRIAGE OR RELATIONSHIP REACH HIM ON HIS (writelovespell@) or reach him on whatsAp on +2348140443360 HE IS THE BEST SPELL CASTER AND SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS AND PREDICAMENTS HE CAN ALSO HELP WITH THE FOLLOWING PROBLEM
1. DIVORCE SPELL
2. HERPES CURE
3. CANCER CURE
4. PREGNANCY SPELL
5. DIABETES CURE
6. MARRIGE SPELL
AND MANY MORE
4
1