sanovnik.bg»Съвети»Сънувам момчето, в което съм влюбена. Какво означава това?

Сънувам момчето, в което съм влюбена. Какво означава това?

MarianaMariana
Джедай
330112164
Сънувам момчето, в което съм влюбена. Какво означава това?

Приблизително една трета от съзнателния живот на човек преминава в спане. От научна гледна точка сънуването е неосъзнат процес, при който в функциите на тялото се забавят, намаляват моторните функции, реакцията на тялото към външни стимули намалява.

Но дори и учените не са единодушни относно това, какво се случва по време на съня и защо сънуваме.

Според някои сънуването помага на мозъка на сънуващия да се справи с натрупаната през деня информация, докато други са убедени, че сънищата ни са пророчески и може да ни предскажат бъдещето, ако ги изтълкуваме правилно.

Когато всъня си виждаш момчето, в което си влюбена, това може да е знак, че правилно си разчела езика на тялото му, и той споделя твоите чувства.

Но да сънуваш момчето, в което си влюбена, може да има и много по-дълбок психологически смисъл. Това може да подсказва, че сте готови да поемете риск.

Да обичаш и да разкриваш чувствата си, пък било то и насън, подсказва, че сте смели и сте готови да се поставите в уязвимо положение пред друг човек, дори и с риск да се нараните.

Но ако и той е влюбен във вас, може да има и още една причина да сънувате момчето, в което сте влюбени. В този случай може между вас да се създаде връзка, която да ви позволява да се виждате един друг в сънищата си. Дори да сънувате еднакви сънища.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати