Сънуване на бъдещето и спомени от минали животи

Сънуване на бъдещето и спомени от минали животи
Снимка: sanovnik.bg

Дори и след години на изучаване на тайната на съня учените не са единодушни относно механизма на съня и причините да виждаме различни неща, когато мозъкът ни би трябвало да се намира в покой.

Сънищата, които са обект на изследване на учени, поети, психолози, духовни учители, метафизици и др. Все още си остават една от неразрешените загадки на нашето време.

Истина е, че всеки човек сънува, като за съжаление повечето хора не си спомнят това, което са сънували. Но има и хора, които се занимават активно със сънуване на бъдещето и имат спомени от минали животи.

Онези, които се занимават с осъзнато сънуване, или имат способността чрез сънищата си да виждат бъдещето или да си спомнят миналото, са единици. Но решенията, които взимат на базата на видяното, могат да променят животите не само на отделни индивиди, но и на цели нации.

Не всеки може да сънува осъзнато, това е умение, което се развива с години и за което се изисква отворено към света съзнание.

Веднъж обаче потънали в дебрите на осъзнатото сънуване, с лекота ще може да повдигнете завесата, която разделя времето условно на сега и преди и миналото, настоящето и бъдещето стават едно.

По този начин те могат да бъдат не само предупредени за предстоящи опасности, но да получат прозрение или творческо вдъхновение. За съжаление това е способност, която не може да се развива, трябва да сте родени с нея.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати