Какво значи да видиш бял гълъб?

Какво значи да видиш бял гълъб?
Снимка: sanovnik.bg

Гълъбите са едни от най-харизматичните птици, които имаме щастието да наблюдаваме всеки ден. Те съпътстват хората от зората на цивилизацията и неслучайно присъстват в пророчествата и поверията на народите по цял свят.

Неслучайно именно бял гълъб е бил избран от Ной да намери бряг и да се завърне с пресна маслинова клонка, всъщност донасяйки вестта, че водата се е отдръпнала и спасението е близо.

Дори и Светият Дух се превплъщава в гълъб, за да съобщи на Мария, че ще роди сина божий.

Затова и да видиш бял гълъб се счита за едно наистина добро знамение.

Според преданията, ако човек види бял гълъб, докато се разхожда навън, това е сигурен знак, че е наблюдаван от Господ, който го пази от беди и неволи. В този смисъл белият гълъб може да е проявление на неговия ангел хранител.

Видите ли изневиделица гълъб или ви се яви, на място, което не очаквате да го видите, може би става дума за обичан близък, който е починал и духът му се е въплатил в тялото на красивата птица.

По този начин хората, които сме загубили, намират начин да се върнат при нас и да ни покажат, че продължават да ни обичат и ще ни закрилят винаги.

Белият гълъб е символ на любовта, затова ако видите два бели гълъба, готвещи се за полет, може да сте сигурни, че скоро ще откриете истинската си любов или ще се съберете с любимия.

Ако видите бял гълъб, непременно си пожелайте нещо и то непременно ще се сбъдне. Също може да разчитате на крепко здраве и много успехи в служебен план също.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати