sanovnik.bg»Съвети»Колко пъти се чете Кипрянова молитва?

Колко пъти се чете Кипрянова молитва?

MarianaMariana
Джедай
330112164
Колко пъти се чете Кипрянова молитва?

Християните вярват, че Киприяновата молитва е най-мощната молитва. Тя се чете на човек като средство за борба с направени магии, уроки или болести. Киприяновата молитва не е като останалите обикновени молитви, а има важни особености, с които участниците в ритуала трябва да се запознаят предварително.

Въпреки че е възприето Киприянова молитва да се изпълнява само от свещеник, мнозина вярват, че тя може да се чете от всеки вярващ, чието сърце е изпълнено със смирение и желание да помогне.

Важно е тя да бъде изречена от сърце, от този който я чете, но не по-малко важно е тя да бъде чута и осъзната от сърце и от този, за когото е предназначена.

Няма конкретен брой пъти, които Киприяновата молитва трябва или може да бъде прочетена, защото ритуалът се определя от породилата го нужда.

Киприянова молитва се чете не само, за да избави вярващия от направена му магия, но също и за здраве, за късмет в живота, за откриване на истинската любов и задомяване, против уроки, страх и зли сили.

Единственото условие, да ви бъде четена Киприянова молитва, е няколко дни преди четенето на самата молитва да се спазва строг хранителен и душевен пост, като въздържанието е задължително.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Kasian Pavlov
Kasian Pavlov
27.11.2016 11:08
Всеки нуждаещ се от КИПРИАНОВА МОЛИТВА може да се обърне към мен.
йеромонах Касиан Fb kasian pavlov
24
2