Sanovnik.bg»Съвети»Как се прави вуду магия?

Как се прави вуду магия?

Как се прави вуду магия?

Какво представлява вуду магията? Повечето от половината свят прави вуду магия. И защо според вас? По принцип разбирането за силите на природата, които водят своето начало от Африка и възможността, която те дават, за да може хората сами да управляват живота и съдбата си. Вуду магията обаче освен да помогне, може да бъде и много опасна и за това е нужно, ако искате да се научите да правите този вид магия, да имате учител.

- Този вид магия води началото си от Карибските острови и по-специална от съществуваща там магия, наречена вуудуу и хуудуу.

А каква е ролята на куклите и иглите?

Ако сте гледали много трилъри и ужаси, вероятно знаете, че вуду магията е доста често срещана там. И точно заради тези филми, когато някой човек чуе за вуду магия си мисли за човек, който държи вуду кукла в ръце и я боде с игли. Във вуду обаче, тези кукли се използват главно за лечение, защото куклите се слагат на точно определени места. Прави се нещо като акупунктура и за да се привлекат някои природни сили за помощ.

Може ли всеки човек да прави вуду магия?

Да правиш магия си е изкуство и като такова, не всеки може да я прави, без да има опит и да е добре подготвен. Има обаче специални комплекти за вуду магия, с които тя може да бъде правена. Всеки комплект служи за направата на точно определен ритуал, за който е предназначен. В комплекта има всичката информация, която е нужно, за да се направи магията;

Приложение:

Вуду магията е една от най-древните магии в света. Тя присъства в природата на всеки и всеки може да я прави, стига обаче да има малко опит и знания. Трябва да си вземете подходящия за вас комплект и стриктно да спазвате инструкциите, за да може да постигнете резултат. С такива комплекти можете да правите магия за любов, за пари, за късмет, за успех, за здраве, за отмъщение, наказание или просто за защита.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати