sanovnik.bg»Съвети»Защо Библията е наречена книга на книгите?

Защо Библията е наречена книга на книгите?

akakakakakak
Новак
1
Защо Библията е наречена книга на книгите?

Библията е наречена книга на книгите, защото тя е първата изконна книга и всичко, написано в нея, се причислява към нещата, на които ние вярваме безрезервно.

Библията ни дава надежди за спасение, ако спазваме основните библейски принципи и живеейки в хармония и единение с природата, без да причиняваме на никому страдание. Библията ни учи да се позоваваме на своите принципи и да помагаме на всички живи създания и непричинявайки умишлена или неумишлена вреда.

От нашето детство родителите ни ни учат на основните библейски принципи и норми. Като вече зрели хора ние ги отстояваме и се стараем да учим и децата си на тях.

Водещо е да изпълняваме своята земна мисия в душевна хармония със самите себе си и света, с хората и животните около нас.

Тази книга на книгите трябва да бъде във всеки християнски дом, всяко дете да се учи на мир и любов благодарение на нея. Смирението, което идва с четенето на Библията, не е сравнимо всички останали книги, прочетени през земния път.

Благодарение на Библията ние се научаваме да обичаме, да приемаме света около нас, да гледаме стоически и по-мъдро на нещата, които не сме в състояние да променим.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати