Какви са хората, родени в Четвъртък?

Какви са хората, родени в Четвъртък?
Снимка: sanovnik.bg

Хората, родени в четвъртък, са доста различни от останалите и отдалеч се познават. Те искат от всичко по много и то веднага. Ако има две торти, те трябва да опитат и от двете. И ме могат просто да влязат в магазин и да си тръгнат с една-единствена покупка.

Но това има и добра страна, защото хората, родени в четвъртък, често си поставят твърде големи за възрастта и възможностите си цели и по някакъв начин ги постигат.

Склонността към грандомания обаче може да им изиграе лоша шега. Хората, родени в четвъртък, обикновено преувеличават нещата, което много им пречи да живеят спокойно. Те са под закрилата на Юпитер, който ги дарява с много амбиция и борбеност.

Родените в четвъртия ден от седмицата са добри ученици, а по-късно и служители. Те да умни, амбициозни и упорити. Имат лидерски качества и обикновено се реализират чудесно в сферата, в която работят. За тях е от особена важност да имат подкрепата на близките си и семейството си.

Родените в четвъртък с лекота усвояват нови знания във всички сфери на науката, но могат да станат изключителни учени ако се фокусират само в едно. Те бързо учат езици и обожават да пътешестват.

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати