Какви са хората, родени в Сряда?

Какви са хората, родени в Сряда?
Снимка: sanovnik.bg

Изключително интересни са хората, родени в сряда. Третият ден от седмицата е под покровителството на Меркурий, което оставило уникален отпечатък върху онези, които са имали късмета да се родят в сряда.

Родените в сряда на надарени с остър ум и още по-остър език, който пускат с повод или без причина. Те мога да бъдат изключителни в нещата, с които се захващат, но в повечето случаи подхождат към тях доста несериозно.

Тази несериозност понякога отшумява с напредване на възрастта. С годините хората, родени в сряда, стават много търпеливи и отзивчиви към страданията и проблемите на околните.

Обикновено хората, родени в сряда, се отличават с много развит интелект, както и с нежна и ранима душа, заради което често страдат. Те могат лесно да бъдат засегнати, а възстановяването им след това отнема доста време.

Родените в сряда с удоволствие участват в училищните занимания, а впоследствие работят активно и старателно. Може да заемат и ръководни постове, но не това по правило не е в кръвта им.

Те са творци и са създадени, за да създават красота и изкуство с ръцете си. Родените в сряда са отлични скулптори и майстори на пластиката, стига талантът им да бъде забелязан навреме, поощрен и оставен сам да се оформи.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
12.04.2019 13:16
Секси фигура за 15 дни
Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz
0
0