Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименЧерни облаци и стадо черни крави
Здравейте! Днес сънувах как аз и сестра ми изкарвахме две крави от къщата на село, а на вън цяло стадо черни крави идваха към нас, а в небето имаше черни като въглен облаци.
АнонименСън за торнадо и спомен от минал живот
Здравейте! Преди малко сънувах мен, сестра ми, една приятелка и още момичета (едно от тях познавам) отивахме на участие на ъпсурд, което не беше в нашия град/ село. Пътувахме с кола през полето и видяхме човек,а пред него се заформи торнадо което тръгна в посоката, от която дойдохме. Ние продължихме, като бързахме да не ни настигне торнадото. Стигнахме до някъде и след това продължихме пеша по улиците, а аз носех сестра ми на гръб и като реших, че повече няма да я нося грубо я метнах напред, тя пък не реагира никък просто си стана и продължи.След това сестра ми и приятелката ми се приближиха и по някакъв начин ми върнаха някакъв спомен от тамошното минало или някой друг живот. А споменът беше аз и едно момиче , с което се запознах в университета бяхме с черни корсети и си се бяхме поизлегнали на някакъв диван , тогава в картинката влезе момче, което в настоящето е приятел на момичето. Като се надвеси над мен аз се опитах да го целуна, но той се дръпна с гримаса изразяваща отвръщение и като не ми отдаде особено внимание седна между мен и другото момиче,а тя- спокойна, също не отдаде внимание- той беше неин. Аз бях изненадана и се дръпнах от тях. От другата страна на дивана коленичише едно момче и ме чакаше смирено. Видях го и се приближих, подарих му целувка, а той я прие и пак тихо и мирно застана- невинен и отдаден. Това момче е единственото с което съм имала близки отношения в настоящата действителност и вече не сме заедно , но ежедневно мисля за него.Как бихте разтълкували този сън? Благодаря.
АнонименСъстезание сред пясъци
Развитието на съня ми беше на място с много пясък. Не съм сигурна, че е било пустиня, но беше ден и не беше горещо. Аз, сестра ми, един бивш съученик и четвърти човек, не мога да си спомня кой беше, се състезавахме. Бягахме и подскачахме в пясъците и имаше нещо като пясъчни стълби, по които бягах напред. За да спечелиш надбягването трябваше да финишираш с бутилка вода, която беше в мен. Не съм сигурна дали не бяхме в отбори, но изглеждаше, че всеки играе за себе си, дори и да бяхме в отбори сестра ми не беше в моя. В момента, когато разбрах, че мога да спечеля се разколебах без видима причина. Другите ме изпревариха, а аз хвърлих бутилката, така че сестра ми да я вземе. Започнах да се затруднявам в правенето на движение и затънах в една пясъчна стълба до раменете. Опитах се да изляза, за да финиширам, но не можех, все едно пясъчната ръка ме беше стиснала силно и нямаше как да се измъкна. Сестра ми победи, а бившият ми съученик ми се зарадва и каза: "Само няколко секунди зад мен." Явно и яз бях финиширала, въпреки че не бях стигнала до финала,бях последна. Сега предполагам че състезанието е свършило, когато първият финишира. Така свърши сънят ми.Когато се събудих и погледнах часовника беше 07:02 часа. Благодаря.
АнонименЛюспи от риба в коридора на апартамента ни
Здравейте! Малката ми сестричка е сънувала как някой изпуска люспи от риба в коридора на апартамента ни. Четох, че люспите значат влошаване на здравето, но все пак реших да пиша във форума, ако някой знае някакво друго значение на този сън, може би по-добро Благодаря.
АнонименСънувах, видях се отстрани, гледах себе си в очите
Сънувах, видях се отстрани, гледах себе си в очите, някой този шанс ми подари. Там видях откровение за всички нас, че много повече сме, отколкото си позволяваме дори да си помислим. Страховете пречат ни да се разгърнем, а можем да сме много повече, ако от тях освободим се. Но нищо не е това, за което го мислим, за това отнасяйте се почтително и с уважение. Бях докосната от нещо велико, видях го в очите си, ако изобщо гледах себе си, но изглеждаше като мен. Усещането беше толкова силно, че дори се стреснах от величието и мощта и се събудих, не можах да го понеса.
АнонименЧувам и виждам странни неща
Искам да ви споделя нещо тук, понеже баща ми ми каза, че ако вярвам в такива неща вече съм полудяла или демоните са ме обладали.Това разбира се беше шега,но ми стана ясно,че трябва да говоря с някой друг за такива неща. Когато спя чувам звуци, но не в дълбок сън, а по скоро когато се унасям или преди да се събудя или нещо като състояние между сън и будност. Веднъж чух нещо като шляпане на боси бягащи крачета и сякъш нещо пребяга от едната стая в другата и след малко чух друг шум. Когато отидох да проверя една чаша с айрян се беше разляла на земята. Може би сестра ми я е бутнала понеже беше заспала на дивана до масата, но начина по който се беше разляла течността ... сякъш чашата беше бутната от другата страна. Реших да мисля, че сестра ми е ритнала чашата по някакъв. Друг път докато заспивах чувах се едно някой издава шъшкащи звуци, като например аз правих такива докато успокоявах и приспивах малката ми сестра. А днес сутринта се събудих от звук подобен на леко удряне с длан по бюрото. Попитах сестра ми дали е чула нещо, а тя каза не . Един път видях силует на мъж на около 50-60 метра от мен , беше като сянка, но триизмерна , дори сякъш ходеше. Започвам да се притеснявам думите на баща ми да не се окажат верни.
АнонименАз-демон
Сънувах себе си с червени, светещи очи и като цяло изглеждах доста страшно.Много ми е интересно какво би могло да е значението на този сън.
АнонименСън със змия превръщаща се в котка
Сестра ми е сънувала, че я хапе змия. След като змията я е ухапала, сестра ми я хвърлила през терасата, но тя се превърнала в котка и пак се приземила при нея и възвърнала предишната си форма на змия и отново я ухапала. Как бихте изтълкували този сън ? Благодаря ви.
АнонименБодлива тел в съня на сестра ми
Сестра ми е сънувала как съм увита в бодлива тел с много рани , от които тече кръв, вероятно от тела. Как бихте го разтълкували?
АнонименЧервено небе и град на бъдещето
Пътувах с влака от София към Пловдив на 20 април. Доколкото помня беше около пет следобед. Момичетата с които пътувах подремваха затова реших и аз да си почина. Затворих очи с нагласата да направя нещо като лека медитация. Появи се нещо като тунел, като черна дупка и аз преминавах през него с голяма скорост. Изведнъж видях голям град с високи сгради. Небето беше червено, а земята и сградите черни. Пусто, безжизнено, много мрачно място, без светлина и любов. Почувствах воня и смърт. Не можах да остана дълго... Надявам се да не е видение от бъдещето.Незнам. Просто реших да ви споделя, ако може някой да ми помогне да разбера какво съм видяла.
АнонименУжасяващ сън
Сънувах как бившият ми прерязва гърлото на малката ми сестра. Аз много я обичам и сънят ми подейства зле и малко се притесних. Те са родени на една дата, ако има някакво значение.
Анонимен Сънувах четири луни
Сънувах,че бях на друга планета, не приличаше на земята. Имаше четири луни или поне толкова видях, доколкото помня, на различни разстояния от планетата. Едната от тях беше много близо и изглеждаше огромна. Какво значи този сън? Благодаря ви !
АнонименМоже би ангел сънувах ?
Не помня целият сън, това е само част. Аз и майка ми бяхме на някакво красиво място, изглеждаше, като място, от което вълците вият. Високо с много хубава гледка и имаше иглолистни дървета. Може би беше в някоя планина. Беше нощ небето беше някак лилаво-синьо, луната се виждаше и бе пълна, но не много искряща. Като цяло чувството да си на това място беше много приятно, въздуха беше някак мек , май имаше много лека мъгла. Майка ми каза: "Виж, виж!" и аз погледнах към луната. Тогава видях как от образа на луната се отделя нещо и полита към мен , но майка ми сякаш не го виждаше и продължаваше да гледа луната,а може би точно него ми е показвала, но за нея не е било важно и не му отдели внимание. Като приближи повече се оформи като човешки силует, но не беше човек, беше прозрачен, като сътворен от мъгла и вятър, като от облаците, които скриват луната, но сякаш не видях крила. Летеше бързо, като вихрушка дойде към мен, а като мина усетих, че времето се забави. Мина толкова близо ,стори ми се на сантиметри. Изражението му беше сериозно, а в очите му видях нощта, звездите, космоса... Той се взря в мен в този момент, когато времето беше забавено,сякаш видя всичко, а след това пак като вихрушка мина покрай мен, от другата ми страна и изчезна.Според вас какво беше това, какво значи ?
АнонименСънувах малко момиченце
Случи ми се преди известно време.Бях си легнала и докато различни мисли и образи ми минаваха през главата, започнах да се унасям. Изведнъж осъзнах,че едно изображение не напуска главата ми, а аз дори не му отдавах никакво внимание до преди малко, сякаш не бях забелязала, че тази картина си стои, като печат в съзнанието ми. Беше малко момиченце със много тъмна коса, дори черна.Очите и бяха големи, искрящо лазурно сини с гъсти и дълги черни мигли, кожата и беше бледа, млечно бяла. Гледаше ме втренчено и дори зловещо. След това останах със студено и мрачно чувство, но не усетих страх. Повече не съм я виждала. Какво значи това, според вас ?