Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименДоказателство за странните същества
В близко селце до Измир се е родило агне с човешко лице. Първи го е видял ветеринарът Erhan Elibol, който е направил цезарoво сечение на овцата родила това агне. През своята практика 29 годишният лекар се е натъквал на различни мутации на животни, еднооки, двуглави, петкраки телета, но агне с лице, което приличало на човешко, предизвикало ужас у ветеринаря. Странното агне се е родило мъртво. То имало човешки очи, нос и уста, но ушите му били овнешки. Според лекарят причина за тази мутация е храната, която съдържа прекалено голямо количество витамин А. Подобен случай е имало в Зимбабве няколко дена преди това. Козлето, чиято глава приличала на човешка, успяло да поживее няколко часа, тъй като местните жители го убили. Има различни мнения за случилото се. Едни смятат, че това е резултат от неестествена връзка на човек с коза, други виждат в това намесата на зли сили. Възможно е случаят да има и по-рационално обяснение, но биолозите трудно биха казали нещо определено по този повод, защото хората от страх са изгорили труповете и материал за изследване не е останал.
АнонименОт къде идват сънищата
Винаги съм се питала от къде идват сънищата. От малка си задавам този въпрос. Някакви идеи?
АнонименВярно ли е за самоубийството
Здравейте! Значи направо..Снощи във форума четох за една жена която се самоубила и решила да убие и детето си. Скочила е от 70-80 метрова скала, но е била под влиянието на дух самоубиец(жена). Там пишеше, че ако около човек има дух на самоубиец, който се е самоубил по една или друга причина, не иска да премине отвъд и усеща къде има жив човек с проблем и се запътва към него. Когато се появи около човека, той(човека) започва да си мисли за самоубийства и дори да изпълни мислите за самоубийства. Исках да попитам вярно ли е, защото преди около два месеца ми се случи нещо такова. Значи тогава имах гадже(което сега ми е бивш), но аз усещах че той губи интерес към мен и се бях депресирала. Излизахме по веднъж, два пъти най-много в седмицата, но аз сякаш бях невидима, не ми обръщаше внимание. Само от време на време идваше при мен и ме целуваше по един-два пъти. И вече последните дни преди да скъсаме бях в отчаяно състояние. Бях се депресирала,постоянно плачех и слушах тъжни бг песни. Постоянно си мислех за самоубийства. Мислех си да си прережа сънната артерия :x: ,мислех си да скоча от блока, мислех си да се застрелям с револвера(пистолет) на баща ми, мислех си да глътна нож и все такива. След като скъсахме аз продължих да си мисля за такива неща. :x: Единия път даже когато се къпех щях да си отрежа сънната артерия, бях си опряла ножа до врата, но се отказах. След това близо две седмици бях в депресия и пак мислех за самоубийства. Да се обеся, да се застрелям и такива. След около седмица започнах да се завръщам към живота(тоест не бях толкова депресирана). След около две-три седмици вече ми нямаше нищо. Възможно ли е да е имало дух на самоубиец вкъщи, който е усетил че имам проблем(това с бившото ми гадже). Ако имате нещо на ум пишете. :y:
АнонименИмам чувството че чета мисли
Здравейте! Можете ли да ми помогнете?Имам един проблем..Имам чувството, че чета мисли и предсказвам малки неща които ще се случат след минути. Ето ще ви дам примери: Значи ония ден излизахме с приятели и по едно време нещо ми мина през ума и казах на една моя приятелка(от групичката) "Внимавай,ще се спънеш!".А тя ми отговори с нещо подобно на това:"Да сигурно.Ти ще ме спънеш.."или нещо такова беше. След около минута се спъна в една надигната плочка и падна.Аз й казах"Нали ти казах!".На другия ден отивах към тях защото пак щяхме да излизаме. Докато чакахме другите у приятелката ми си говорихме (не помня за какво беше) и ми мина нещо като вагон от думи,малко объркани,но ги разбрах.След това тя каза това в объркания ред в който ги видях в главата си. Имам още много истории,но ако взема да ги пиша трябва книга два тома да напиша Ако има някой същия като мен пишете на скайп: mirela2801
АнонименПомогнете ми..Имам странен проблем..
Преди няколко години се появи това и вече ме влудява! Значи проблемът ми е следния: Преди 7-8 години започна да ми става много студено. Това се случва всяка вечер в периода 23:30-00:30 часа. Става ми адски студено, не мога да се стопля по никакъв начин и стане ли 00:31 и всичко отминава. Чела съм че във 00:00 излизат духовете от подземния свят на нашия и за да отворят портал към нашия свят използват енергията на хората,но някои не усещат, а други ги заболява глава, получават световъртеж или.. им става много студено. Понякога имам чувството че някой ме наблюдава втренчено и ми става едно такова гадно.А на селото ми,къщата ни е на два етажа и когато се кача на втория етаж сама и имам постоянното чувство че някой ме гледа втренчено и всеки момент ще ме нападне,но там няма никой. Четох също, че домашните любимци като кучета и котки усещат когато има дух във стаята. Обикновено се стряскали,настръхвали,но не издавали и звук и обикновено излизали от стаята с подвита опашка.Аз имам куче /пинчер/ и сега докато ти пиша това ми е адски студено,не мога да се стопля, а до преди десет минути ми нямаше нищо и кучето беше зад мен, спеше на стола,а изведнъж ми стана много студено, а кучето настръхна и излезе от стаята без да издаде и звук. Можеш ли да ми помогнеш,да ми кажеш на какво се дължи този студ който ме обзема в точния час 23:30-00:30?Винаги тогава ми става студено. Стане ли точно 23:30 още на 2-рата секунда ми става студено,а мине ли 00:30 и стане 00:31 всичко минава все едно не е било,и така вече 7-8 години.
АнонименЕдна история която ме накара да се замисля...
Една история. Не е страшна, просто отговаря на поговорката "Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти се случи!" или "Каквото правиш, на себе си го правиш!": Историята е по действителен случай, случи се преди около 10 год. в едно село. Един мъж на околко 55-60год. (зъл) си имал едно старо куче. Един ден решил, че вече не му трябва и отишъл заедно с кучето при един човек който обожавал да убива животни. Мъжът поискал този човек да застреля кучето му. Той направил това, което възрастния поискал от него и застерлял кучето, но само 1 път. То не умряло. Но злия стопанин го хванал за един от задните крака и го влиачил до най-близкия боклук, който се намира поне на 2 км от селото. И го оставил там полуживо-полумъртво. След 2-3 години този зъл човек, чието било кучето, отива на работа в гората с коня. Качил се на него, обаче конят се е уплашил от нещо и почнал да бяга на долу по гората със все сила. Старият мъж паднал от гърба му, обаче единият му крак се е закачил за седлото и конят го е влачил след себе си с километри... Когато го намерили бил обезобразен и целият в кръв... Умира точно така както кучето...
АнонименЕдна история която ме накара да настръхна...
Жани и Лили били студентки и големи купонджийки. Също така и споделяли едно общежитие заедно и били най-добри приятелки. Една събота вечер имало голям купон и те, естествено решили да отидат. Тоно преди да тръгнат /към 22:00 часа/, на Лили и станало лошо и решила да остане в леглото и да си почива. Жани искала да остане с нея, но Лили и казала да не се тревожи и да тръгва за купона. Когато Жани излязла от входа и се заптила към купона се сетила, че си е забравила телефона и решила да се върне. Когато стигнала пред входната врата, решила да не пали лампата, за да не притеснява приятелката си, ако е заспала. Намерила телефона си и тръгнала за купона. Прибрала се сутринта към 8:00ч. и решила да иде в спалнята да провери Лили. Когато влязла в стаята видяла приятелката си с прерязано гърло и извадени очи, а на огледалото пишело "Радвай се, че не светна лампата" На мене доста време ми трябваше да спра да се страхувам от историята.