Анонимен
Анонимен
Новак

Темите на Анонимен

  • АнонименСкъса с мен и тръгна с най-добрата ми приятелка!Здравейте. Има нещо което ме кара да се чуствам много зле и не знам какво да направя. Преди 1 месец и половина ,гаджето ми скъса с мен без причина . Той каза че е мислел че ме обича но не е така и че за сега не иска да си има друго гадже . Аз не му повярвах защото отначалото той постоянно питаше мойте приятелки дали да ми вземе някакъв подарък или пък дали да ме покани на среща . Това означава че е имал някакви чуства към мен .Някои от мойте врагове му казали че аз съм си имала друго гадже зад гърба му . Естествено че не е така . 3 дни след като се разделихме той и една моя приятелка станаха гаджета но това не ме тревожеше защотото на нея не и пукаше за него . След като скъсаха той и най добрата ми приятелка станаха гаджета . Всеки път когато ги видя да се прегръщтат ми се иска да заплача . Много ме боли от факта че тя е с него а не аз . Нещото което ме прави да се чувствам още по зле е че тя ми казва той какво и е подарил и такива неща . Той прави неща с нея които той не е правил с мен никога . И отгоре на всичко това ги видях да се целуват пред вратата на моята къща. Не знам вече какво да правя . Просто съм съсипана. Единственното нещо за клето мисля е той . Ако някой може да ми даде някакъв съвет моля напишете в коментарите . Мерси предварително .
  • АнонименВече е критичноВече немога така,можели някой да ми каже какво става.Всеки ден санувам нещо и то се случва след време.Казах на едни мой приятели и те не ми повярваха.Същата вечер аз ги сънувах и на следващия ден им казах какво съм санувала.след една седмица то се случи и те вече ми повярваха.те казаха че съм нещо като пророк.Дали това е истина?
  • АнонименСънувам и след това се случва всичкоСънувам нещо, след това се случва всичко, както съм го сънувала. Например сънувам, че ще се разхождам с приятели и после ще ходим на гости и после се случва Моля ви, ако може да ми отговорите на въпроса. Защо се случва точно на мен и ми е странно? Благодаря предварително