Харесвам комшийката, която е с 9 години по-голяма от мен

Харесвам комшийката, която е с 9 години по-голяма от мен
Здравейте на 21 години съм имал съм гаджета или приятелки, правил съм секс нали това не е проблема Проблема е друг, щ че харесвам една комшийка която е по голяма от мен - на 30 години е, но много я харесвам. Когато се засичаме си приказваме всмисъл поздравяваме се, ако чакаме асансьора, се питаме как сме, гледам нали да завързвам някакъв разговор, ама не от типа на тва е ко става ма муцка.

Предполагам ме разбирате, гледам да се държа на ниво и да говоря възпитано и културно, а не както си говоря с приятелите ми, се пак е по голяма от мен и доколкото знам от баща ми, защото той кара такси, като допълнителна работа, и я е возил като клиентка и доколкото знам работи нещо в съда. Мисля че юрист консулт и се пак е по интелигентна от мен, но адски ми харесва и не знам как да постъпя и да реагирам.

Просто не искам да сме на здравей-здрасти как ме ами нещо повече дори да бъде приятелство, а за секс не си и помислям, защото мисля че няма как да стане. Просто искам да имам по добри отношения, а не само комшийски, нещо като приятелски, а не знам как би станало, така че да имам такива отношения приятелски или повече от приятелски.

Аз бих се радвал и на приятелски а не само да се изчакваме като се засечем като се пребираме и да има здрасти как сме и до там. Предполагам ме разбирате какво искам да кажа просто искам да ви попитам на базата на всичко това има ли начин за нещо повече от здрасти как сме, смисъл да се роди приятелство между нас или повече, макар че не знам как би могло да стане повече от приятелство, но и на приятелство съм склонен.

И бих ви помолил, ако има начин да се зароди приятелство или нещо повече между мен и комшийката ми, бихте ли ми обяснили как [научи повече...]

Рейтинг

4.5
Общо 6 гласували
5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Никола
Никола
15.09.2017 14:09
Здрасти.Мисля че ще ти помогна.Накратко.Имах точно същия проблем само дето съседката беше с 11 години по голяма от мен.Един ден имах едни безплатни билети за театър за двама души забравих да ти кажа че с нея бяхме на здрасти чао.Та така.Не съм притеснителен просто бяхме на здрасти чао.Като се чудех с кой да отида на тетър се сетих за нея защото тя наистина е готина.Отидох до тях звъннах и и я питах.Тя дори не се учуди, а веднага се съгласи.Ако искаш опитай вземи два билета за театър кажи че ти трябва втори човек и отидете.П.С. Сега с тази съседка пием кафе почти всеки ден случвало се е да спи в нас когато съм сам но освен натискане не се е стигало до друго,но щом си склонен и само на приятелство надявам се да съм ти бил полезен.
0
0
edin
edin
16.07.2014 05:36
е като се съседи, покани я във вас на по 1 кафе ? или я помоли нещо да ти покаже, да ти обясни нещо от нейната сфера, и след това я покани с кафе ?
0
0
Мариана
Мариана
27.02.2014 20:59
Здравей, аз съм зряла жена и мисля, че твоето желание за приятелство е много по- реално отколкото това,което те съветват тези жени по- долу...Не всяка зряла жена би се хвърлила в обятията на по- млад мъж, колкото и да е готин той. Обикновено зрелите, интелигентни и хубави жени си харесват за гаджета също такива мъже(ако успеят да ги намерят, разбира се). Твоето е възхищение от една жена, която стои по- високо от твоите познати и напълно разбирам уважението, което изпитваш към нея. Много мъже на твое място биха се отказали лесно(доста мъже обичат лесните неща)или пък биха постъпили по принципа "Гроздето е нависоко, значи е кисело". Искам само да ти кажа, че всяка жена с нормално самочувствие много харесва да бъде харесвана, така че моят съвет към теб е да започнеш някой съвсем обикновен разговор- от типа за времето или каквото и да е. Само началото ще бъде трудно. Имай в предвид, че поведението ти показва много неща. Дръж се свободно и поддържай в ума си мисълта, че искаш да и бъдеш приятел. Честността ти ще бъде възнаградена, повярвай ми. Успех!
4
1
Стефан
Стефан
27.02.2014 22:45
първо искам да ти благодаря за коментара и да кажа че съм те разбрал но проблемът е в мен или просто аз така си мисля. Винаги се спирам поздравявам я като я видя че се прибира я изчаквам и отварям вратата пак я поздравявам питаме е как сме днеска докато чакаме асансьора и се качваме но избягвам да я гледам в очите когато съм се препирал почерпен или след купон като се засечем а иначе пак се случва едно и също с разликата че в единия случай гледам да не се излагам и да се държа на ниво а когато не съм почерпен се държа по отпуснат и по свободно като я видя и сме до там а иначе се е случвало и тя да ме изчака да ми задържи вратата или да ме пира първа как съм но аз това го приемам като уважение а не с някаква сексуална мисъл не че не съм си мислил и за такива неща но като я видя гледам да съм на ниво да съм доста интелигентен а не да се правя на палячо пред нея
Ще се радвам ако е удобно разбира се да си пишем на лично съобщение или някъде другаде надявам се да сте ме разбрала
0
0
Стефан
Стефан
26.02.2014 03:29
Да прави сте но си има приятел и другия проблем е в мен че малко се притеснявам всмисъл не се притеснявам като си говорим а ако тръгна да я каня на кафе или като цяло да я зарибявам защото живее с родителите си все още и нямам голям голямо желание да почукам на вратата и или да и позваня и да говоря на бъщаи да викне дъщеря си предполагам ме разбирате с тях съм в мн добри отношения но никога не съм ходил да им званя за нещо и ще ми е малко неудобно да отида да я потърся
0
0
дочка68
дочка68
24.02.2014 16:07
Такива връзки като твоята има в изобилие няма да си нито първият а няма да си последния давай смело напред
1
0
Зетабета
Зетабета
23.02.2014 15:15
В нейните очи най-вероятно си'Едно "хлапе" от входа',едва ли се е замисляла за малка авантюра с теб.Не искам да се чувстваш подценен,но жените на ЗО градят кариера или са ангажирани с деца.Все пак можеш да опиташ,идва 8 -ми март,подари й роза или нещо от сорта,"Сподели едно кафе със мен".От опит глава не боли.Успех!
1
0
Никол
Никол
23.02.2014 14:13
Мхм не си писал комшийката дали има връзка с мъж и ти колко си готин? Ако си некъв готин пич а тя няма мъж даже и със кекса може да те огрее :) Най - добрия начин да се сближите е да и поискаш да ти помогне за нещо което да наложи да прекарате повече време заедно. Помоли я да ти помогне да си направиш добро сиви, или кажи че ти се е прецакал компа и спешно трябва да направиш нещо може ли да ползваш нейния ;) ако си готин и няма мъж няма как да не стане ;)
1
0