Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Чувам гласове в главата си

Чувам гласове в главата си

Чувам гласове в главата си
Здравейте!
Искам да ви разкажа за нещо странно, което ми се случва много често от много дълго време. Когато съм сама и съм в стаята си, играя на компютъра или чета книга, но ме боли глава или просто не съм в настроение се случва следното:

В главата си чувам безброй гласове, които ми говорят нещо. Единият глас е бавен и говори на нос, другия говори бързо, един се смее, друг е дебел и силен, има и женски глас. И говорят един върху друг, но сякаш за едно и също нещо. Спорят, карат се. . .

Какво означава това? Понякога ме побъркват.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Ivan Todorov
Ivan Todorov
06.03.2020 02:01
Малко информация за Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)) - чуване на гласове

Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K))
На повечето от мишените се използва технология наречена „глас в мозъка”. Тя представлява предаване на гласове (влияещи на съзнанието) или сублиминални (тихи) съобщения, които не се чуват (влияещи на подсъзнанието) директно в слуховия център на мозъка. Никой, освен мишената не може да ги чуе. Целта им е да контролират мишената, като се използват заплахи, викове, заповеди, различни видове гласове и внушения. Апаратът излъчва ултракъси УКВ вълни, които проникват през черепа в мозъчната кора и се превръщат в звуци. Схема на тази технология, съществувала още през 1975 г. е изложена тук:




Патент за устройство V2K



Демонстрация на устройството можете да видите в това видео



Отварям този пост за хората, който се жертви на този вид тормоз. Ако може нека да споделят какво са преживяли и как са успели да си намерят решение на проблема. Аз имам информация за една група от гр. Пловдив зад х-л Лайпциг на улица Филип Македонски организатора на тази група е с прякор "Черния" но нямам повече информация за него. От този човек вече има пострадали доста хора. Ако някой има информация за други такива лица или има информация как може да се предпазим от този вид атаки нека да пише.
1
0
Георги
Георги
08.08.2014 21:47
Не се притеснявай не си единствена много хора чуват, някои ясни, други не. Но много малко хора говорят за това заради по -долните коментари от рода на шезофрения(да те набутат с дроги) или смени си дилъра- същото - не им се сърди и впрягай те сигърно и светиите от билбята на които Бог им е говорил са били шезофреидни наркомани нали? Тези мнения са продиктувани от заблуди и некомпететност Моите съвети - Астролози, екстрасенси, йога, илюминати(най-добре ако имаш познати)
0
0
llo
llo
29.04.2014 20:17
Ох, и аз съм така, но и по-зле. Майка ми е навсякъде - в живота ми, в лошите ми сънища и в добрите ми сънища. Тя е същински дявол. Твойто поне е лечимо, аз как да убия майка си??
2
2
с
с
28.04.2014 22:49
Намери повече информация за шизофрения.Не се страхувай,има лечение за това и ще се оправиш.Пожелавам ти здраве.
4
1
Asparux
Asparux
28.04.2014 01:25
Смени дозата.
2
3
Който ще да е
Който ще да е
27.04.2014 13:41
Приказвай им, приказвай им...:D
4
2
Тревоманчо
Тревоманчо
26.03.2014 20:07
Смени дрогата най-добре :D
0
2
ина
ина
16.03.2014 16:56
Смятам, че ще е по-добре да се посъветваш с екстрасенс. Те са по-склонни да приемат текива състояния за нормални "паранормални" отколкото традиционните медици. света се променя, моге да си една от "първите лястовички". внимавай, все още на хора като теб се гледа с нсдоверие.
1
1