Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Каза ми, че съм се удавил в Искъра

Каза ми, че съм се удавил в Искъра

Каза ми, че съм се удавил в Искъра
Здравейте,

вчера ми се случи странна случка и трябваше да я споделя с някой, да питам какво ми се е случило и какво означава. Около 10 часа вечерта бях в центъра на София с един приятел, тъкмо се разделихме и седнах на една спирка да чакам трамвай. Към мен се появи непозната жена на около 40 години, която ме попита колко е часа. Аз и отговорих и тя ми каза - "Ти се беше удавил в Искъра".

Повтори го няколко пъти и ми каза, че ще намери снимка и ще ми я донесе да ми покаже. Аз бях шокиран и се чудех какво да и кажа. Тя продължи да ми говори някакви неща. Каза ми, че някой ме променя и не съм това аз и че от далече не съм този човек, който съм от близко. Каза ми че ще ходи да си вземе едно кафе и предложи да ми вземе и на мен нещо, но аз и отказах, а тя каза, че пак ще се видим.

Жената не ми изглеждаше наркоманка или луда и точно това ме уплаши. Не знам как да тълкувам това, което ми се случи, нямаше към кой да се обърна и реших пиша тук за съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (46)

Изпрати
Ай стига бе
Ай стига бе
23.01.2014 06:35
Аз веднъж се разхождах в центъра на Пловдив и една циганка се приближи до мен. И тя ме попита колко е часа, след което ми изнесе цял репертоар, как някой ми е направил магия, но не на мен, а на семейната ни къща в село, а магията се била прехвърлила на мен като единствен и най-млад представител на рода ми. След което ми даде избор да си тръгна или да я изслушам. Реших да видя какво още може да ме излъже и затова останах и я изслушах. В следващите 20 минути ми разказваше за голямата ми любов, за сродната ми душа, с която съм се разделил преди време, понеже въздействието на магията ни е отдалечило един от друг (нищо, че съм на 21 години и съм имал едва няколко връзки, които въобще не са били толкова сериозни) и накрая си стигнахме на думата, че тя има билки от Божи гроб и само ако и дам 30 лева, тя ще ми развали магията, щото знаела, че имам толкова в себе си (от цялата история само тук успя да налучка, имах 60 лева, понеже щях да ходя извън града и си бях взел в резерва), но ако откажа никога отново няма да срещна любовта си, понеже магията щяла да унищожава всяка връзка, с всяка жена, до края на живота ми. Имах един период от време в който за по малко от един месец, ме бяха спрели цели 4 такива гадателки, които започваха разговора по абсолютно същият начин, накрая аз започнах да им рецетирам, това което те щяха да ми кажат. Та в заключение пич, ти може и да си умрял в Искъра, може и някой да те променя, чрез черна магия, ама според мене тая баба просто е искала да ти развали магията срещу "символичен" хонорар. През последните години много такива плъзнаха в големите градове.
16
0
Да !Стига
Да !Стига
25.02.2014 17:51
Тия гадателки са големи психолози,знаят на кого да се спрат ...ама с теб "Ай стига ,бе" май не са улучили.И мен са ме спирали, даже една ме дърпа за ръката.Ядосах се много, казах ,че ще повикам полиция.Тя се спря и на свой ред се ядоса и ми вика"Какво като викаш полиция! Сега е демокрация и кой каквото иска това ще работи" Разсмя ме от сърце но май не е много смешно ,по скоро е тъжно защото е права.Мними гадателки, наркопласьори,сутеньори,проститутки безнаказано ни дебнат на улицата...егати демокрацията!!! Искам тоталитаризъм!!!!
12
1
ко  ? не
ко ? не
13.01.2014 13:05
смени дилъра
7
1
киро к
киро к
06.01.2014 08:28
Човека по долу е прав , не се притеснявай, хора всякакви.
3
1
lazy and crazy
lazy and crazy
29.12.2013 12:23
Виж сега,не е била добре психически.От психиатричните клиники вече ги пускат,защото близките им нямат пари да им плащат лечението.И те тръгват по улиците,отличават се леко.Аз си спомням,че през лятото в една градинка,пак по центъра,имаше една висока жена на средна възраст-нормално облечена,сресана всичко.С тази разлика,че си пееше сама,говореше си,ходеше като балерина и изпи 5-6 кафета за около час.Не че това,което ти е казала е истина,просто жената е имала психични проблеми.
7
0
Ети
Ети
23.11.2013 00:17
Според мен не е луда, даже е доста хитра, чуди се как да измъкне някой лев от теб... Бягай измамници много , живей си живота спокойно...
9
0
ники
ники
18.11.2013 13:29
Време е да спреш да се друсаш .
2
10
Цеца
Цеца
12.11.2013 14:08
не е луда ,а търси наивници да манипулира за пари...?????
5
0
Дамян
Дамян
07.11.2013 20:47
Ми, или ти, или тя трябва да спрете наркотиците.
7
4