Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Откачам ли или съм под магия

Откачам ли или съм под магия

Откачам ли или съм под магия
Помня когато бях в училище в втори курс дойде това странно момиче.Тя не ме харесваше особено много.Веднъж беше се издразнила от мен и ми каза нещо странно на друг език.

Не знам какво е казала но на следващия ден се изгорих от слънцето,устата ми пресъхва,чувам и виждам по добре даже и в тъмното,и чувам как кръвта пулсира в вените на хората.

Не съм сигурна но май ме е урочасала или тя е някаква вещица и ме е превърнала във...във мисля ,че вампир!Познавам една туркиня за щастие тя ми даде един пръстен с който мога да излизам на дневна светлина.

Онзи ден в час по визическо скочих на 2 метра и изкарах 6 за най-бързо бягане ,а аз съм мн зле във визическо.И тези зъби където се изстриха не ми харесва на къде това върви.Нямам желание да съм безсмъртна.

Сега не мога да спя вечер ,а приятеля ми казва ,че съм много импулсивна и нервна.Според много фолклорни историй това си е чист вампиризъм. Тази жена ми промени живота с някакви си магии.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (30)

Изпрати
Роси Бонева
Роси Бонева
13.03.2013 12:32
Ако искаш да научиш нещо повече за енергийния вампиризъм и да разбереш дали си под такова въздействие посети лабораторията за ноосферни изследвания "НООТЕХ-ЕКО" в гр. София, ул. "Ивайло" № 10, ап.5.Добре ще бъде да предадеш поздрави от мен. Ще ти се помогне да разрешиш проблимите си.
0
2
Ана
Ана
12.03.2013 22:52
Уоооах някой си има сериозни проблеми с Парламента :D
0
1
Iska ti se...
Iska ti se...
11.03.2013 01:16
Ако пък е сигурно давай я тая към мене. Да ме проклина там или каквото си иска вампир да стана! Първо ще изпаткам онези в парламента! После ще видим! От сега не ги съжалявам! Да имах силата кръвта щях да им изпия както те пият моята!
0
0
Iska ti se...
Iska ti se...
11.03.2013 01:11
И какво сега? Не можеш да умреш и да чувстваш и за това се жалваш тук ли? Ако не можеше да чувстваш щеше да ти е все едно че хората около теб умират... Моля? Изпадаш в противоречие...Няма логика в твоите твърдения мила. Както и в дневниците на вампира някои неща са супер нелогични но хората ги гледат да си убият времето... не да разсъждават върху тях... Била вампир...страдала... че с кво като нямаш чувства? И какви истински истории? Те вампирите се отегчили до смърт че взели да разправят на сулю енд пулю как да ги затрие...да ги филмират... ако беше истина да са ги изтрепали до крак... въображение...
0
1
Ана
Ана
10.03.2013 16:22
Божее за лошите коментари не ми пука.Защо ми е да искам да съм вампир всички околе мене да умират и да чустват само аз не,малко ще е тъпо да "искам" да стана вампир след като вече май съм.Бях чела други форуми където хора споменават ,че дневниците на вампира е по истински историй от фолклора и в Уикипедиа го има даже.Всеки има правото да вярва в каквото иска ,но не мога да съм скиптична към това което виждам.
0
0
Maria 28
Maria 28
09.03.2013 18:27
И да добавя още нещо-както в една статия един потребител беше написал:да не ви плащат за безумно тъпите коментари?Едно ще ти кажа,изобщо не искам да те обидя,всеки може да напише нещо измислено в някой сайт,но тук има деца и определено хората които са ти написали се ти вярват са такива!Да-може да изкаш да си вампир,но не споделяй такива неща.Може би щях да ти повярвам ако историята ти не приличаше на сюжет от вампирски филм(споменат в долния коментар).Не пиши такива историй-напълно добронамерен съвет-накрая ти отнасяш обидните коментари!
0
0
Maria 28
Maria 28
09.03.2013 18:19
Нямаха ли в дневнците на вампира едни пръстени които ги предпазваха от слънцето и където им ги правеха вещици?И не изгаряха ли на слънце вампирите от същия филм?Също така и там виждат в тъмното и чуват отлично!Голямо плагиатство!
0
0
Нощна сянка
Нощна сянка
09.03.2013 15:17
Гнус и кус! Дитенце, лекувай са!
0
0