Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Провокирах сън за момчето, по което си падам

Провокирах сън за момчето, по което си падам

Провокирах сън за момчето, по което си падам
Прииска ми се предната вечер да провокирам сън за Х. Записах си на лист хартия няколко въпроса, които ми се въртяха в главата. Например, дали пътищата и сърцата ни ще се пресекат.

Сънувах, че имах уговорка с Х. и се бях запътила към уреченото място. То беше нещо като парк, може би. Бе много тревисто и тревата бе доста избуяла.

Когато пристигнах обаче, някакво момче, което имаше чувства към мен, се пръкна от някъде и ми препречи пътя. Искаше да предотврати срещата ми с Х.

Борих се, естествено, известно време, но накрая се предадох, седнах на някакво паднало дърво и започнах да плача.

Имам някаква идея за тълкувание на този сън, но го отнасям по-скоро към миналото, а моите въпроси бяха за бъдещето.

Както и да е, аз мисля, че изпитвах нещо към Х. и преди, но тогава едно друго момче се появи в живота ми, което настояваше да бъдем заедно. Аз така и не му казах "да". Той просто не спираше да се държи като мое гадже.

Сега, когато съм сама, пак се връщам към Х. Не знам това има ли някакво значение или е просто жалко...

Отворена съм и за други тълкувания. Може и да се заблуждавам все пак )))
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Bili
Bili
23.10.2012 17:37
Мисля,че просто много се колебаеш и сънят ти е свързан с това твое колебание.Замисли се как се държи Х с теб ,защото ако е взаимно все по нещо ще си проличи.Ако пък това ти пречи да продължиш напред или да погледнеш други ,просто говори с него.Убедена съм,че или ще останеш доволна или разочарованието ще надделее над чувствата ти.Не забравяй обаче,че всички си имаме един такъв скапан Х в живота,към когото мислите все да се връщат :D
0
0