Провокирах сън за момчето, по което си падам

Провокирах сън за момчето, по което си падам
Снимка: sanovnik.bg
Прииска ми се предната вечер да провокирам сън за Х. Записах си на лист хартия няколко въпроса, които ми се въртяха в главата. Например, дали пътищата и сърцата ни ще се пресекат.

Сънувах, че имах уговорка с Х. и се бях запътила към уреченото място. То беше нещо като парк, може би. Бе много тревисто и тревата бе доста избуяла.

Когато пристигнах обаче, някакво момче, което имаше чувства към мен, се пръкна от някъде и ми препречи пътя. Искаше да предотврати срещата ми с Х.

Борих се, естествено, известно време, но накрая се предадох, седнах на някакво паднало дърво и започнах да плача.

Имам някаква идея за тълкувание на този сън, но го отнасям по-скоро към миналото, а моите въпроси бяха за бъдещето.

Както и да е, аз мисля, че изпитвах нещо към Х. и преди, но тогава едно друго момче се появи в живота ми, което настояваше да бъдем заедно. Аз така и не му казах "да". Той просто не спираше да се държи като мое гадже.

Сега, когато съм сама, пак се връщам към Х. Не знам това има ли някакво значение или е просто жалко...

Отворена съм и за други тълкувания. Може и да се заблуждавам все пак )))

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Bili
Bili
23.10.2012 17:37
Мисля,че просто много се колебаеш и сънят ти е свързан с това твое колебание.Замисли се как се държи Х с теб ,защото ако е взаимно все по нещо ще си проличи.Ако пък това ти пречи да продължиш напред или да погледнеш други ,просто говори с него.Убедена съм,че или ще останеш доволна или разочарованието ще надделее над чувствата ти.Не забравяй обаче,че всички си имаме един такъв скапан Х в живота,към когото мислите все да се връщат :D
0
0