Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че съм в гората

Сънувах, че съм в гората

Сънувах, че съм в гората
Още преди около месец сънувах, че се разхождам в една жълта гора (беше есен). Докато се разхождах видях едно момиче да стои до едно езеро и да свири на онова, дето на английски се пише harp (незнам на български как е).

После аз отидох при нея, а тя като ме видя се усмихна и се хвърли в езерото. Аз също се хвърлих след нея. Беше доста дълбоко за езеро. Аз и тя дълго плувахме без въздух, докато стигнахме до едно нещо като тунел.

Тя влезе вътре, а аз я последвах. Като излязохме от тунела на дъното видяхме нещо като черна дупка. Този път аз влязох първи. Вътре всичко беше лилаво и имаше какви ли не часовници.

Аз падах по часовниците и после като стигнах края излязох пред друга черна дупка.Като излязох се озовах в родната ми къща. Това е!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Кристина
Кристина
17.07.2012 16:03
Уаоо! Много хубав сън! гората и пещерата са символи на твоята дущевност, така да се каже архетип на аз-а. Може би навлизащ в себе си за да опознаеш собствената си личност и да откриеш себе си. Момичето, което присъства в съня ти е твоята анима (женското начало при мъжете, много е важно дали е хармонична или опустошаваща.) и тук тя е нежна и хармонична. Музикат от арфата означава сливане с вселената, езерото символизира спокойствие и уравновесеност, нещата са си на мястото и всичко е плавно така както трябва да бъде.Къщата също е архетип на аз-а, тоест може да се каже, че вече си открил себе си, знаеш кой си и към какво се стремиш. Сънят ти е невероятно добър и полжителен. Ти си в хармония със себе си и със вселената и твоята анима го показва.
1
0