Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Чувах почукване на прозореца

Чувах почукване на прозореца

Чувах почукване на прозореца
Здравейте хора!
Май полудявам. Живея в един апартамент с майка ми и котката ми. Напоследък се страхувам. Спя в една стая с тях. Но тази нощ не съм спала :yawn: .

През цялото време чувах някакво почукване по прозореца и странни звуци, а живея на 7мия етаж ! :yawn: Добре, това може и да си го съчинявам, но как ще обясните това.

Когато си легнах, загасих всички лампи подред. Час или два по късно майка ми излезе от стаята и ми се скара, че не съм загасила лампите! :yawn:

Яката се наплаших, при положение, че няма кой да изгаси лампите :yawn: Знам, знам че съм за лудницата, добре. А от скоро котката ми се държи странно и гледа в празното пространство. :yawn:

Крие се под столовете и НЕ не е разгонена. :cry: Има ли някой идея какво да направя, защото много ме е страх. Да правела съм магии, но само бели. :s:

Някой знае ли защо аджеба преживявам този терор и как да го спра?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Lubopitka
Lubopitka
29.05.2012 21:40
Ами не знам на какво си си играла, не съм запозната с такива неща, но мога само да ти кажа, че и на мен ми се е случвало подобно нещо. Като например в стаята да замирише на чужд женски парфюм на затворен прозорец. А относно лампите, вкъщи имаме едни, които при докосване на металната част се включват. Мисля, че е когато усетят топлина светват, защото ако допреш някакъв предмет (молив, дистанционно,кабел) не се включват. А сме ги заварвали включвани. Ведниж се стреснах изключително много, когато докато слушах музика, изведнъж светна (в случая беше една). И все си мисля, че може да е от вълните, които баса изпраща към самата лампа. Ама сигурно лампите при теб не са такива.
Само едно мога да ти кажа - не си изкарвай акъла. Нема нищо лошо да ти се случва, ако не го вярваш.
И извинявай за въпроса, а
ма на колко години си? (Или на каква възраст по-скоро?)
0
0
marzipanda
marzipanda
29.05.2012 21:35
Ами при нас никой не е умирал.Ей така от нищо.И само някакви безобидни магии пробвах.. Дано тази нощ да няма пак същото.
0
0
Сиси
Сиси
29.05.2012 21:34
Ами..на мен също са ми се случвали подобни неща. Една вечер към 3 сутринта сякаш имаше нещо под леглото. Чуваха се звуци на тежко дишане. Направо си изкарах ангелите. Загледах се в прозореца и там видях нещо като сянка. Толкова ме беше страх...,че не знам. Пуснах си телевизора,пуснах си музика на телефона, светнах лампите и започнах да си мисля хубави неща и явно е проработило. :)
0
0
Morena
Morena
29.05.2012 19:12
Черна, бяла все е магия. Лошо, бейби.
0
0
Execute
Execute
29.05.2012 19:11
извикайте поп да ви освети къщата , а ако нещата продължават ми пиши на лично ще ти помогна :)
0
0
Ели
Ели
29.05.2012 17:30
Когато пак,ти почука ти си кажи на ум,кълцам сол и така докато не престане.
0
0
Ани
Ани
29.05.2012 15:03
Някога преди 43 години когато бях във втори курс на Механотехникума почина дядо ми-бащата на моята майка. Когато тръгвахме за гробищата на моята майка и стана зле и баща ми остана при нея, нестра ми беше бременна в 8 месец и само аз отидох на погребението. Върнахме с града където живеем и на 9 ден през нощта към 02часа някой почука три пъти на прозореца ми, аз се изплаших, завих се презглава и заспах. На другата вечер пак се почука и аз изтичах до стаята на мойте родители и им казах. Татко излезе и каза, че навън няма никой. Минаха няколки дни и една вечеер както гледахме телевизия почувствах, че сякаш някой ме гали по бузите извиках от уплаха. На другият ден мойте родители разказали тези неща на една възрастна съседка и тя казала, че това е духът на дядо ми, да ме пазят защото ще ми се случи нещо лошо. Това беше до 40 ден, след това изчезна, ной най-неприятното беше, че след две седмици сестра ми получи болки за раждане и по-време на раждането задушили бебето и то почина! Ето какво лошо нещо ни се случи. Затова ако имаге някой починал на скоро тряябва да отидете до някоя църква и да разкажете за случващото се и да дойдат да пречистят дома! А що се отнася, че сте правила магии и то не доста добри, знайте, че след 5 години магията се връща при този, който я е направил!
0
0