Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Предчувствие или какво

Предчувствие или какво

Предчувствие или какво
Здравейте,
Просто реших да споделя странно преживяване, което не знам как точно да разбирам. По принцип съм интуитивна, вярвам в ирационалните неща. Вярвам и в силата на традициите, но не ги познавам и не ги спазвам.

В събота на 18/02 бяхме канили гости вечерта, цял ден подготвяхме трапеза, едно-друго. Имаме малко бебе, по обяд точно се опитвах да му дам пюренце и няколко пъти го разсипах.

Първо го бутнах и разсипах на масата, тъкмо изчистих и го бутнах с кърпата. От него естествено не остана и половината. Всичко се случи така нелепо и натрапчиво, не знам защо ми мина през ума дали няма задушница. Провикнах се на мъжа ми в другата стая да питам дали няма задушница, той не знаеше..

Вечерта с гостите хапнахме, пийнахме, един от тях пък разля вода..

На др ден, на 19/02 четейки новините в и-нет (ние живеем извън БГ) разбрах, че предният ден е била Голяма задушница?! Леко се вцепених. На предна задушница миналата година по същия начин разсипахме вино и си бях обещала, че следващия път ще подам. Но пусти задачи..

Стана ми кофти, чувствам се така, сякаш съм пропуснала нещо много важно и все си повтарям 'дано мъртвите са се почерпили на нашата трапеза'. Но едва ли, все пак не го няхме нарекли, изобщо не сме знаели..

Чувствам се странно и се питам какво мога да направя до следващата..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
55
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Rossitsa
Rossitsa
01.03.2012 00:10
Искаш да кажеш 'все едно'. Ако мислиш, че Бог е т. нар., значи и твоят дявол е т. нар. Намери си някой по-благонадежден в когото да вярваш и може би смени четивото!
0
0
Evil Hack
Evil Hack
27.02.2012 20:17
На теория и да палиш свещ и да не палиш се едно . Ако разчиташ на така наречен "Бог" не се надявай . :)

Поздрави от приятеля на дявола . :-)
0
0
Rossitsa
Rossitsa
22.02.2012 14:56
Благодаря, 123, мислех да чакам до следващата задушница, но свещичка е много добра идея, за това не се сетих! Да, наистина е странно, явно трябва трябва нещо да направя..
0
0
Диана
Диана
22.02.2012 12:01
Много интересна история.Според мен трябва да отидеш на църква и да запалиш по една свещичка.
0
0