Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън за Смъртта и Ангел пазител

Сън за Смъртта и Ангел пазител

Сън за Смъртта и Ангел пазител
Здравейте! Снощи сънувах много странен сън. Намирах се на един път, който вървеше само на пред /нямаше отбивки, завои, кръстовища само прав път/.

Аз вървях по него с дни. Накрая се спрях от преумора. Седнах по средата на пътя, за да си почина. Стоях няколко часа без да помръдна. Когато изведнъж нещо сякаш ме вдигна и ме накара да вървя по пътя.

Вървях, вървях и изведнъж се спрях. На далеко от мен имаше една голяма черна сянка. Тя бързо приближаваше към мен. Нещо ме накара да се обърна назад. Зад мен бързо приближаваше една много ярка бяла светлина.

Аз не се стреснах, а си стоях най-спокойно. След минута-две черната сянка и светлината бяха вече до мен. Тогава от сянката се подаде ръка на скелет и ме хвана за ръката.

От светлината се подаде една нежна бяла ръка и също ме хвана за ръка и така двете ръце ме дърпаха. След дълго дърпане накрая ме пуснаха.

От сянката излезе един скелет навлечен с нещо като черна роба. А от ярката светлина излезе една много красива жена. Облечена в къса бяла рокля. Цялата искреше в бяло. Беше със руса коса и небесно сини очи.

Тогава аз попитах жената коя е, а тя ми отвърна, че е моят Ангел пазител. Попитах и скелета кой е, а той каза че е Смъртта. Попитах го какво иска от мен, а той ми отвърна, че ми е дошло времето и трябвало да тръгна с него.

Аз го попитах за къде, а той ми отвърна, че ми е дошло времето да умра. Тогава ме хвана за ръката и започна да ме дърпа към една черна дупка, но и Ангелът ме хвана за ръката и каза с нежен, но заплашителен глас "Никъде няма да ходи, не й е дошло времето! Сгрешил си, Твърде е млада!"

Това бяха точните й думи,спомням си ги. След това ме пуснаха и се сбиха. Няма смисъл да разказвам битката. В крайна сметка Ангелът победи.

Смъртта се оттегли с наведена глава, а аз благодарих на Ангела. Тя ми каза, че още не ми е дошло времето да умирам. След това тя тръгна по една златна стълба водеща към небето.

Ако можете да го разтълкувате, моля пишете! Аз не мога да си го обясня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
wlink
wlink
24.02.2012 12:21
Впечатлен от ангелката с минижуп пропуснах важни подробности:

Явно си се насочила директно към тъмнината, защото пътя е без отбивки и отпред е черната сянка.

А ангела те настига отзад, тоест с живеенето се отдалечаваш от нея.
Вървиш в обратна посока на щастието си..

Замисли се и се поправи!
0
0
wlink
wlink
24.02.2012 11:32
лол, явно това е важно предупреждение щом се постна цели три пъти.
0
0
wlink
wlink
24.02.2012 11:27
Не пренебрегвай намека на ангела.
Затова специално ти е повторила втори път.
Това е смисъла на целия сън.

Тя не казва че няма да те замъкнат надолу, а още не ти е дошло времето.
Тоест не живееш качествен живот, за да те вземат нагоре.


Все пак ангел с минижуп, хехе..

0
0
Азз
Азз
04.02.2012 14:16
Според мен това не е било просто сън...Мисля, че ти наистина си била изправена пред смъртта , но в крайна сметка си оцеляла !
0
0
ares1999
ares1999
30.01.2012 20:06
Много хора имат такива сънища. Някои от тях умират. Само това мога да ти кажа за сега. Не се плаши щом "ангелът" ти е казал, че не време да умираш значи е така.
0
0
нелка иванова
нелка иванова
30.01.2012 17:21
Твърде много филми гледаш, мила!
1
0