Баба Ванга

Баба Ванга
Напоследък сънувам един странен сън. Баба Ванга влиза в стаята ми и държи някаква ябълка.

Светят и и тя търка ябълката и се приближава към мен. Аз направо цялата изтръпвам.

Не знам какво трябва да значи това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
55
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (46)

Изпрати
Данчо
Данчо
20.09.2012 11:31
Ох Господи, колко мъка има по този свят Боже...
Някаква умозабравила се смята че тя била избрана от Исус (обърнете внимание че е с едно И, а не с 2 както се пише и произнася от православните християни, т.е. тя е протестантка или най-вероятно, като съдим по манията й за величие - тя е адвентистка) - Какво очаквате от жена която най вероятно е адвентистка, и смята че Бог ще я спаси, само защото го чака, като не работи в Събота...

Скъпи адвентисти - гордостта е първият грях. От него произлизат всички останали грехове. Да се мислите за специални, и богоизбрани само защото почивате в събота, това е безумство. Кой би бил по угоден пред Бога? Този който изцелява хора дори и в събота и неделя, или този който лентяйства, и вярва, че Бог ще го спаси, само защото мързелувал в неделя и е назубрил библията наизуст?!

Относно силите на Ванга... Нормално е Библията и свещениците да са против Ванга... Но не говорете за неща, с които не сте запознати. Всички се сещате за Божията заповед "Аз съм Господ Бог твой..." но не се сещате да цитирате написаното в Библията. Там пише, че ако някой има подобни дарби, то той трябва да пости и да се моли, за да може ако това са демонски дарби, Бог да ги изгони, а ако са Божиии дарби, да се засилят.

Бог е дал на човека свободна воля, за да можем да разсъждаваме и да мислим. Да се настройваме срещу някого, само защото някой "авторитет" е казал че той е демон е обида към Бога и към Неговата Воля, да даде на човека правото на избор. Ако трябваше всички ние да бъдем като стадо овце Бог щеше да направи така, че да не можем да се опълчим срещу овчаря си.

Това че някой "знаещ" или фанатизиран свещения я е обявил за демон не е причината да се нахвърляме срещу нея!
Нима Иисус Христос не спря хората, които искаха да убият блудницата с камъни?

Питам ви - Кой предаде на смърт Божият Син? Фанатизираните еврейски свещеници, които като не намериха у Него друга вина, го обвиниха за това, че е казал истината - че е Син Божий...

Фанатизираните еврейски свещеници убиха Синът Божий, защото без да имат право, се провъзгласиха за съдии на Съдията, и решиха, че той не е Син Божий, само защото не се вписвал в представите им...

Щом Фанатизирани еврейски свещеници убиха Синът Божий, само защото беше смирен и каза им истината "Син Божий съм", как очаквате празноглави бездушни овце като "знаещите експерти" да кажат "Ето на, Ванга е светица" ?!

Единствен Бог има право да съди!
Всеки който съди без да има това право, ще бъде осъден!

Щом ние грешните хора предадохме на смърт Божия син и се усмелихме да съдим Съдията, какво повече да говорим?!

Щом като хората се усмелиха да станат съдии на Съдията, нима не биха се усмелили да станат съдии на една бедна женица, която цял живот се е раздавала за другите?!

Засрамете се!
1
0
mihaela
mihaela
19.09.2012 10:00
Здравейте, нищо не тая спрямо Ванга, но откакто започнах да чета за нея да й се моля се случиха ужасни неща с мен. Почина млад моят дядо, татко ми здрав и читав човек получи депресия и се срина все още е много зле с психиката. Аз имах добри оценки в университета но откакто започнах да се моля на тази жена получих много двойки ей така просто от нищото се случи това и се наложжи да презапища цялата годината! Пръснахме много пари по лекари. Още нещо се замислих, много е чудно. В библията змията е считана за най-ужасното животно. Също така четох има предания за извънземни който имали люспи и приличали на гущери с големи очи и сива кожа. Те стискали енергията на земните и се месели в живота им. Фамилията на Ванга е ГУЩЕРОВА. Това звучи ужасно изобщо, но ако Бог я е пратил не би ли искал тя да носи хубаво и свято име а не на най големия грешник змията.
0
1
йоана
йоана
10.09.2012 17:58
междудругото и аз сънувах Баба Ванга..2-те бяхме в един асансиор ...
0
1
Melani Hristova
Melani Hristova
28.07.2012 14:12
Андалусия чуй ме какво.Ти май нещо не знаеш какво е да си християнин а?Ако имаш проблем с християнството моля обърни се към мене.И още нещо:не ти позволявам да клеветиш нито християнството нито Баба Ванга.Ето например аз веднъж сънувах прабаба си която вече не е сред живите.Бях тогава травматизирана от смъртта и.Това че баба Ванга не е сред живите и въпреки туй тя е била голяма почитателка на Господ!Не си ли чула че тя разказва как някакво като торнадо я дигнало високо високо до Господ и тя е ослепяла.Ами не си ли гледала кадри от погребението?Е ако това не си чула и видяла тогаз си мълчи!
1
0
savina
savina
22.03.2012 17:11
Когато сънувах Баба Ванга,бях бременна във 5 месец.Сънувах,че вървя по една улица и изведнъж пред мен на мястото на едно заведение имаше една малка схлупена къщурка и на вратата се показа баба Ванга и ме викаше с ръка.-Ела,ела!Влязох вътре и се оказах в една празна стая по средата на която имаше един стол на който седеше моята майка.Още с влизането ми вътре тя ме посочи с пръст и ми каза:Ти ще се разведеш! И понеже бях бременна,аз я попитах какво ще стане с детето ми,дали съпругът ми ще го вземе,а тя наведе глава и нищо не каза.И така се събудих.И знаете ли какво ми се случи?Една седмица преди да родя,детенцето ми почина във мен,а след 6 години се разведох. Така че,това което ми каза на сън се сбъдна,страхувам се да я сънувам отново,макар от тогава да не се е появявала в съня ми.
0
0
Андалусия
Андалусия
02.03.2012 15:24
Нормално да се мъчат всячески скептици и неверници да оплюят Ванга ! Но тя беше и винаги ще си остане ВЕЛИК ФЕНОМЕН И ЖЕНА ! Като толкова си пристрастна към библията , ти не знаеш ли че не е християнско да се говори така за някой друг, най-вече човек, който не е между живите ! И гледайки името , което си си избрала ме навява мисълта, че по някакъв начин завиждаш на дарбата, която е имала Ванга затова така настройваш останалите срещу нея ! Ванга е комуникирала със висши сили, висша раса и същества, които не са от тази планета ! Това, че повечето хора не могат или не искат да повярват, че не сме единствени и най-умни във Вселената, не означава, че са прави ! Тези висши същества нямат нищо общо с баналните земни разбирания, които винаги са описвани като демони и зли сили ! Замисли се реално и спри да говориш подобни нелепости, ако дарбата на Ванга бе контролирана от зли демони, щеше ли тя да я използва за да прави добро и да просветлява хората ?
1
0
just_me
just_me
09.02.2012 11:14
Не знам как може да оплюваш Ванга, че предсказанията й са били продиктувани от демонични сили, а псевдонима, който си си сложила да е "избраната от исус". Значи ти си избраната, а Ванга не... интересно! С какво ли си впечатлила Господ?!
0
0
The indigo kid
The indigo kid
26.10.2011 10:49
Оф! Пак ли ти с твоите демонични простотии ? Това са абсолютни глупости. И какво ? Всеки с дарба е демон, така ли ? Ако аз мога да виждам в бъдещето съм изчадие адово, въпреки че вярвам с цялото си сърце в Бог? Не мисля. И мисля, че Ванга е била една наистина много щастлива жена и вътрешно и външно.И не знам дали ти е ясно, но е била християнка. А ти вземи седни и прочети малко повече за нея, като ще плюеш по неин адрес.
0
0