Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Вампирът в съня ми

Вампирът в съня ми

Вампирът в съня ми
Здравейте. Днес сънувах сън, койте много ме озадачи.
Пръво, сънувах, че беше тъмно на вън и бях в стаята ми и прозорецът беше отворен. Аз усетих, че има нещо вън и го затворих, като се отдръпнах от него.

Но видях дръжката му да се завърта и за малко да се отвори. Аз го затиснах и отново го затворих. След това отидох при вратата и я заключих като завъртях ключа два пъти, защото при едно завъртане се опитах да я отворя и тя се отвори.

Поседях права в стаята няколко минути и реших, че съм си внушила това с прозореца и реших да отворя вратата, но още като превъртях веднъж ключа, някой блъсна врата отвън и тя се отвори.

Видях, че това бе вампир и аз я натиснах отново да я заключа. Някак си успях и извиках майка ми, но тя не отговори(стаята на родители те ми е до моята). След това отидох да си търся телефона за да я потърся.

Изведнъж се озовах в училището ми и отново се отитвах да заключа някаква врата, с цел вампирът да не влезне при мен.

Така се и събудих, не знам дали вторият път успях да заключа вратата.

Ако някой знае какво означава сънят ми, моля напишете един коментар.

Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
anonimno lice
anonimno lice
18.05.2011 23:53
Ако видиш в съня си вампири или самият ти вампирясаш, ти предтсои сватба по сметка. Ако станеш жертва на вампири в съня си, ти предстои да разбереш, че вършиш неща несъобразни със закона и недостойни. Но също така ще бъдеш недостатъчно силен, за да овладееш себе си. Видиш ли в съня си вампири, ще преживееш голям спор, свързан с неосъществени материални и парични желания.
0
0
Spaska Lukankowa XD
Spaska Lukankowa XD
18.05.2011 00:20
Мисля, че това означава, че в бъдеще ще се появи човек, с който няма да се разбирате или ще се случи нещо лошо (не фатално). Това, че заключваш вратите означава, че успяваш да избегнеш лошата случка, но опитай се да си спомниш дали си заключила последния път. Ако си успяла, значи всичко е наред, ако ли пък не, просто ще се случи. Поне аз така мисля може и да не е така, не се панирай веднага.
0
0