Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Починалата ми майка се съживи в съня ми

Починалата ми майка се съживи в съня ми

Починалата ми майка се съживи в съня ми
Сънувах майка си, която почина преди 10 дена. Тя се съживи и плачеше. Аз я попитах защо плаче и тя ми каза, че ще ходи на погребение. На кого ? - На твоето - ми отговори.

Моля, който наистина разбира да ми каже какво означава, защото съм много разтревожена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
бени
бени
12.02.2011 09:23
Моите съболезнования.
Не трябва да се стряскаш и да се претисняваш. Това, че си сънувала майка си е напълно нормално. Независимо на колко години е детето, между майка и дете има връзка, така наречена нишка, която ги свързва. Майка ви дори и след смърта си е с вас и навярно иска да ви предпази от нещо и бъди сигурна, че ще го направи, дори в бъдеще ще усетите помоща и. В сънят ви Тя отива на така нареченото погребение на вашето зло или беля. По този начин се тълкува, че най - вероятно ще има инцидент или нещо подобно, но ще се измъкнете невредима или с малки проблеми, които ще отшумят в бъдеще. В сън, в който дори и починал да е, родител не вещае зло. Надявам се да съм ви дала съвет и да сте се успокоили. Бъдете силна и щастлива.
1
0
Анонимка95
Анонимка95
05.02.2011 13:40
Напълно съм съгласна с Асиана.
Права е не трябва да си мислиш лоши неща.
0
0
анонимна
анонимна
05.02.2011 13:36
Говориш ли с починалата си майка или тя те покани при себе си или е дошла за някого, значи ще има смърт в семейството ти. Сънуваш ли починалата си майка, предстои ти дълголетие.

Аз не разбирам от тези неща, но и аз се интересувам и до колкото съм чувала от по-възрастни хора. Ако мъртъв близък ти проговори насън, вещае смърт семейството, или означава, че те вика при себе си.
Възможно е да се тълкува и по други начини, но само това знам. Дано тези тълкувания не се окажат верни.
Едва ли ти помагам с това.
Не знам какво е да изгубиш родител,
но имам приятели които са изгубили и знам че не е лесно. Трябва да си много силен
(имам и други предположения какво може да означава, но няма смисъл за започвам с може би ти се нуждаеш от по-специалзиран отговор на въпроса ти, но аз няма как да ти го дам,затова според мен е по-добре да се обърнеш към специалист в тази област или просто към човек, който може да ти помогне да го разбереш, за да си спокоен и да не се притесняваш)
Моите съболезнования.
0
0
Асиана
Асиана
05.02.2011 13:11
Миличка, първо моите съболезнования за кончината на майка ти. Не си мисли лоши неща, може би ще се случи нещо точно обратното. Нещо свързано с живот, което ще ти донесе радост. Надявам се всичко да ти е наред. Ще очаквам да пишеш тук какво ти се е случило.
0
0