Торнадо

Торнадо
Един път сънувах как едно торнадо идва от морето и аз предупреждавам приятелите ми за торнадото и им казах да си тръгваме.

Ние се бяхме прибрали и торнадото излезе и започна да унищожава абсолютно всяка къща наоколо, но не и нашата (за щастие) и тогава торнадото се прибра отново в морето.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Мила
Мила
18.11.2010 13:50
Сънувах, че съм в планината с малката ми сестричка. Видяхме торнадото. Сформира се от облаците на небето и един от хълмовете на планината. Беше черно и постепенно се увеличаваше като диаметър. Първо тръгна да слиза надолу към София, но после тръгна точно в посоката, в която бяхме ние. Аз бях гушнала сестричката ми, защото бях много уплашена. Не можахме да избягаме никъде, затова се скрихме под един завет - имаше само покрив и една маса. Дойдоха и други хора, за да се скрият. Макар, че изглеждаше много голямо, торнадото сякаш мина през нас и беше като много силен вятър, ураганен. Но нямаше разрушения и други.
0
0
Елена
Елена
19.08.2010 16:18
Сънувала съм абсолютно същия сън.
0
0
омана
омана
18.08.2010 21:34
Ив, твоят сън означава, че имаш или си имал/а дълготрайни негативни емоции. Ти не си успял/а да ги надживееш. Ще имаш още проблеми и от повече от един човек. За щастие, както пишеш и ти ще надживееш лошотиите наслоили се в тебе, но крайно време е да промениш начина си на живот. Стани екстровертна личност. Спортувай. Върши неща, които ти доставят удоволствие. Работи над вероятно неукрепналата ти психика. Контактувай само с ведри хора. Усмихвай се и не допускай отровни хора да определят курса ти на живот. Успех.
0
0