Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Сънувах клоуни и наводнение

Сънувах клоуни и наводнение

Сънувах клоуни и наводнение
Вчера сънувах как със старите приятели се разхождахме и влязохме в един магазин. А там някъде навътре имаше клоуни, коуто ни правеха номера.

Имаше един клоун, зелен и много хубав, който ми правеше номера, а аз все се хващах. После излязохме и стана наводнение.

На идване минахме по малък циментиран мост(а аз имам ужасен страх от мостове, не знам на какво се дължи)и на връщане пак трябваше да минем по него.

Наводнението беше голямо и трябваше да се плува за да се оцелее. Момчето, което беше зеленият клоун, изскочи пред мен, аз го настигнах и се вкопчих в него.

Като по водна пързалка се носехме из водата. В този момент, всичко ми се виждаше много забавно, но после, когато се измъкнахме от наводнението, момчето беше намръщено, не беше същият забавен клоун, който бе по-рано.

Дойдоха и другите клоуни, те се усмихваха, а то и с тях се държеше хладно, макар и по-малко. Аз стоях учудена от поведението му и си тръгнах.

То ме погледна дълго и не каза нищо. След това го видях още веднъж, а то продължаваше да се държи хладно. Попитах го защо прави така, а то каза, че не може да ми каже.

Усещах, че искаше да ми сподели, но въпреки това не го направи. Аз бях хлътнала по него и усещах, че и то ме харесва, но тази тайна ни делеше.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати