Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Контактувам с извънземни

Контактувам с извънземни

Контактувам с извънземни
Като малка, не помня как, разбрах че някой си играе с тялото и мозъка ми. Движи го, не помня подробности. Когато и да го питах нещо, ми отговаряше.

Като мести тялото ми по един начин за "да" и друг за "не". Подробностите са много, но нямам много време.

Отначало бях много засрамена, че ме наблюдават постоянно, но с времето свикнах. Не можех да повярвам. Съзнавах колко фантастично звучи. Болна съм, понякога получавам сърцебиене.

В един такъв момент усетих допир до гърдите. И за няколко секунди, може би около 1-2, сърцебиенето, задуха и болката в сърдечната област изчезна.

Имам още много такива примери. Аз не твърдя, че "думите" му са истина, но по един странен начин, внася в мозъка ми нещо като текст с информация.

Ето част от нея: "Ние сме много и сме тук отдавна. Вие сте роби. Това не са първоначалните ви тела, а прикачени от нас. Много по-умни сме и манипулираме истината в мозъците ви според нуждите ни".

Това позволиха да напиша. Искам да поговоря с някого за това, но нямам много доверени хора. Не знам кои са. Нищо не знам, но ми се искаше някой да ми повярва, да не отнеса страшната истина в гроба.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Alien
Alien
16.01.2016 09:23
Извънземно за детегледачка... :D на колко си? 5?
0
0
Траяна
Траяна
19.12.2015 23:46
Търсете помощ в Църквата, само това мога да ви посъветвам. Консултирайте се със свещеник, ходете редовно на служба в неделя, а и вземайте причастие. Това е единственото място, където можете да получите реална помощ и където можете да вярвате.
При положение, че разбирате, че има неща извън нашето "аз" и нашето съзнание, би трябвало да можете да приемете съвета ми.
0
1
Валентин
Валентин
03.12.2015 11:36
Не се съгласявам със момичето което го написала нито с Росен вярвали сте на извън земни ние ги мислим за по виши от нас но ас съм сигутен че те дори може да са по глупави от нас така че помислете малко.
0
1
Rosen
Rosen
02.12.2015 18:56
Az ti viarvam!Ti nedey da slushash glupostite na tezi koito ne viarvatViarvam v tiah , viarvam i che kazvash istinata.
2
1
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 14:46
Ти да не би да си луда? Защото вчера по новините казаха, че от лудницата е избягала жена с прякор-извънземната.
3
4
Лана
Лана
08.02.2015 00:50
Има книга: "Интервю с извънземно." Авторката твърди, че е истински случай. Казаното тук се препокрива с написаното в книгата, както и с древното вярване за прераждането, за достоверността на което има все повече и повече документирани случаи.
3
0
Димитър
Димитър
10.12.2014 21:52
Момичета нали знаете поговорката ; На чужд гръб и сто тояги са малко ; не е човешко да се подигравате , когато не сте добре информирани за живота и времето в което живеем . Интересувайте се повече за света в които живеете.Вижда се, че е по - лесно да се присмееш на някой, от колкото го разбереш ! Вижте какво пише в Епохални времена - За ваксините, за Нановаксините, за пласмасата -как ни тровят, за Макдоналс ,за химтрейлити . Спирам до тук . и за Флоурът в пастата за зъби и водата .
10
0
мими
мими
03.05.2014 23:47
Леееее наистина ли хората и вярват на това момиче и сигурно извънземните са и казали, че има и голяма нужда от психиатър...
4
7