Момчето и жезълът vs Свързаните сънища

Момчето и жезълът vs Свързаните сънища
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте. Искам да помоля за помощ по две теми, но за по-голяма яснота ги пиша заедно:

1. Сънувах, че се разхождам в крайморски град, а времето беше облачно и много мрачно. Седнах в една много добре подържана градинка пред блок и изведнъж стана слънчево. Докато се любувах на цветята, малко момченце около 4-5 годинки, видимо спокойно дойде и ме помоли за помощ. Аз естествено се съгласих, но това, което каза детето ме стъписа.

Когато попитах от какво има нужда и къде са родителите му, то ми каза, че е сам с дядо му, а дядо му е починал. Аз хванах детето за ръка и забързахме да влизаме във входа с надеждата, че не е късно да помогнем на човека. Детето обаче ме спря и сякаш знаеше какво си мисля ми каза, че не може да му се помогне. Дядо му е починал преди три дни и днес (на третия ден ) имат ритуал. С братовчедка му, трябва да се помолят заедно над тялото му преди да бъде погребан.

Братовчедка му обаче, не могла да отиде и момченцето си търси някой, който да я замести. Аз не знаех за какъв ритуал става на въпрос и предложих някой от родителите му да помогне. То отказа с думите, че те не трябва да знаят за ритуала. Съгласих се и хванах детето за ръка и тръгнахме към входа на блока, когато някъде от горе се чу трясък, парченца стъкла западаха и видях от етажите да пада нещо приличащо на голям с извивки дървен жезъл. Нямах идея какво е това, но някак си знаех, че с него мога да върна към живот дядото на момченцето. Върнах се за да взема жезълът и се събудих.

2. Много често ми се случва сънищата ми да са свързани или последователни. Например сънувам, че съм на лекция някъде. След месец-два сънувам, че живота ми е в опасност, но аз знам как да се справя, защото си спомням на какво са ме учили на лекцията в предишен сън. Или пък сънувам един сън два пъти (с месеци интервал), но на втория път съм подготвена, защото вече зная какво ще се случи и мога да променя събитията. Мисля си, че може би съм сънувала жезъла например, и за това знам какво да правя с него, но да не си спомням. . .

Ще съм благодарна, ако някой може да разтълкува съня ми и факта, че сънищата ми са толкова свързани и реални, защото аз не мога.

Благодаря предварително.
Поздрави,
Мони!

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати