Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Защо сънуваме починалите ни близки?

Защо сънуваме починалите ни близки?

ИвелинаИвелинаНовак
Защо сънуваме починалите ни близки?
След като близките хора ни напуснат, те се появяват рядко или често при някои от нас в сънищата ни. Понякога са безмълвни, понякога се опитват да ни кажат нещо или ни предупреждават и ни дават съвети.
След като баба ми почина преди по-малко от година е идвала при мен най-много 3-4 пъти. Никога не говори. Седи и не гледа към мен. Дотолкова предполагам тя би искала да се свържем. Сънищата на моята майка от друга страна са изпълнени с мъртъвци. Познати или не чак толкова те винаги идват при нея с причина. Говорят и и се движат. Предупреждават я, сякаш са истински. Често започваме да ги тълкуваме, въпреки че не са сложни, щом мъртвецът се изправя и казва каквото иска и може да каже, но някой път и нещата около мъртвецът в съня имат значение.

Трудно вярващ човек съм на неща които не мога да видя или усетя, но може би сънят е начинът, чрез който можем отново да усетим енергията на тези, които са ни напуснали. Подсъзнанието ни може да крие неща които можем да усетим, но не и да си обясним. В същото време може да ги сънуваме защото подсъзнателно просто искаме да ги видим още веднъж и ние самите сме самата причина.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати