Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че момичето към което имам чувства забременя

Сънувах, че момичето към което имам чувства забременя

Сънувах, че момичето към което имам чувства забременя
Здравейте, аз съм момче на 17 години и през последните 2 месеца преживях доста. Станах много близък с едно момиче което промени живота ми като цяло.

Това момиче го познавам от 2 години, но един ден на училище един много добър мой приятел ме посъветва да се сближа с нея. След това отивам на репетиция (аз и тя сме танцьори) и там друго момче ми каза да се пробвам с нея.

Аз реших да направя това което те ми казаха, опознах се с нея доста, от края на октомври до сега животът ми беше като влакче на ужасите. Постоянно изпитвах всякакви емоции. Преди няколко дена аз и казах за моите чувства към нея, и се разбрахме че тя не иска нашата връзка да се превръща в нещо повече от това което сме.

Да не се отклонявам повече, снощи сънувах един страннен сън, от който се събудих посред нощ. Този сън започна с аз отивайки на репетиция, но като отидох там бяха само непознати хора и като се строявахме за загрявка аз отидох до нейното място, защото около моето място беше пълно с непознати, тя закъснява, а аз започвам да се тревожа и изведнъж тя влиза в залата бременна! Аз бях изумен, не можех да повярвам. После пък бях с нея в легло просто лежахме и аз я питах "защо, с кой, кога" и не знаех дали наистина е бременна и я натисках по корема, беше истинско и тя се радваше че ще има бебе, а пък е на 18, тя беше щастлива, а аз тъжен и започнах да плача. И се събудих.

Четох някакви чуждестранни съновници и статий, разбрах че това с човек който обичаш и е бременнен означава че вътрешно мозъкът ти знае че с този човек не можете да сте едно цяло и те подготвя за реалността когато тя ще има друга половинка и дете. Само не можах да разбера за плаченето всичко казва че ще съм късметлия. Моля ако някой може да го разтълкува този сън по-друг начин.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати