Това нещо ме преследваше и искаше да ме убие

Това нещо ме преследваше и искаше да ме убие
Днеска сънувах много странен кошмар. Аз попринцип винаги сънувам сънища с демони и духове незнам защо от малка си сънувам. Съня ми започва с нещо страшно някъв образ на човек но без очи имаше черни дупки.

Това нещо ме преследваше и искаше да ме убие. Аз бях в някво село предполагам и се криех от къща на къща и това нещо убиваше всички хора все едно пред мен и винаги ме намираше и аз пак бягах. Изведнъж се появи бяло куче което ми показваше пътя как да се скрия и усеща ше този демон преди да доиде и бялото куче сякаш ме пазише от това.

После след бягството с бялото кучето и аз излязахме на няква много голяма зелена поляна с други хора и животни и други същества и аз крещях че това нещо идва насам и че ще ни убие. Моето бяло куче се среща на тази поляна с друго бяло куче и все едно му каза и то даме пази и тръгна с нас.

Видях некви момчета с пушки и едно момче каза че го убием. И това нещо като се появи и некви големи пипала излязаха от демона и ме приклещиха на земята и едното пипало ще ше дами пробие рамото но едното бяло куче го захапа и се събудих. Моля някои ако ми раЗгадаи съня или да коментира защо сънувам такива неща благодаря предварително[научи повече...]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари