Сякаш се беше изпарила

Сякаш се беше изпарила
Бях при едни роднини и те са вече възрастни по над 60г. Едната която се нарича УЖ моя леля си слагаше IV-то самичка и ми казваше, че има 4 деца и ми ги показа, че са под стълбището остаени, но едното първородното дете беше пораснало и се рахождаше на втория етаж и аз се качих на втория етаж и се запознах с нея. Започна да ми казва, че майка й е зло чудовището което иска да ги изяде живи и иска да я измъкна.

Нашите дойдоха и те се качиха всички на втория етаж и почнаха да си говорят и момичето и се доходи до тоалетна и аз я заведох като слязохме долу на първия етаж и почнахме да вървим към тоалетната, но имаше само тунели и влязохме в единия тунел и виждахме светлина отвънка на двора и ний веднага излязохме. .

Казахме им, че ще излезем да се поразходим на центъра малко и излязохме и аз й показвах центъра и си говорихме. Сетих се, че съм си забравил телефона при роднините и казах тука да ме чака и аз се върнах на бегом и си го взех и като се върнах нея я нямаше. Обиколих целия център и никаква я нямаше. Обиколих центъра, кафетата дори и училището обеколих и нея я нямаше. Сякаш се беше изпарила.[научи повече...]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари