Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Често сънувам починалата си майка

Често сънувам починалата си майка

Често сънувам починалата си майка
Често сънувам починалата си майка, дори прекалено често. Понякога сънищата са добри, но по - често лоши.

Най - гадното е, че я сънувам, че е жива и умира отново, и отново. Адски гадно е и не мога да си го обясня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
SinCity
SinCity
26.04.2010 22:36
Няма нищо случайно в това, което сънувате. Тези сънища могат много да ви помогнат. И аз съм имала такива, но при мен не е родител, а едно момиче, с което като малки си играхме. Убиха я по ужасен начин, няколко дена след като я намериха я сънувах. Искаше да говори със сестра ми, търсеше я, но не ми каза за какво. Просто изчезна. Когато се събудих на другия ден, казах на сестра ми и се оказа, че една обица е останала в тях. Искала е да я върне предполагам, не знам. Странен сън беше и не знам защо дойде при мен. Сънувала я е и една тяхна семейна приятелка. Говорила и е да успокои родителите и и да им каже, че пак ще се видят. Сега майка и има второ детенце (да е жива и здрава). Тези сънища са за връзката им с нас, не ги пренебрегвайте и се радвайте, че ви посещават. Няма от какво да се плашите, те няма да ви наранят. Обичат ви много, както и вие тях. Сънищата, че ги съживявате може би са израз на липсата, която изпитвате и опит да ги върнете, за да са до вас. Надявам се да съм помогнала.
3
0
Zenaida
Zenaida
13.04.2010 02:53
Майка ми почина на скоро. Първите два месеца не я сънувах и това беше странно за всички, защото аз бях най-близкия и човек. Преди два дни беше задушница и аз не знаех тъй като съм в чужбина. И я сънувах, че ме учи как да правя питки и баница. Тя беше голяма майсторка и винаги казваше, че трябва и аз да се науча, но аз не успях да намеря време и кой е мислил, че тя ще почине толкова ненадейно. Този сън и всичко случило се ме накараха да се замисля за спиритуалната връзка между починали родители и деца, за всички сънища и дали това е случайно или наистина майка ми се опитва да се свърже с мене. Понякога смятам, че хората са измислили всичко това само за да намалят болката си по загубените родители, но тогава продукт на какво са сънищата ни, на съзнанието или нещо скрито дълбоко в нас. Все пак аз направих днес една баница и я занесох на работа - да раждам, както в БГ казват, за да ядат умрелите. Всякакви коментари и информатция ще са ми от полза, благодаря предварително.
4
0
соня 19
соня 19
16.03.2010 19:56
И на мен ми се случва постоянно. Само, че аз постоянно сънувам, че пак е жива или я съживявам и е много, много мъчително.
2
0
МИМИ
МИМИ
29.04.2014 11:01
Здравей!Аз съм Мими,аз също сънувам моята майка която е починала се едно се е съживила но не ми приказва и не и виждам лицето !
1
1
Нени
Нени
14.03.2010 20:30
Разбирам те напълно - моите съболезнования. Когато моята майка почина бях на 21 г.(вече съм на 42) и изживях подобен стрес. Аз пък сънувах, че постоянно иска да ме прегърне, или пък казваше, че се е затъжила за мен и иска да отида при нея. Това се превърна в истински кошмар за мене, още повече, че и бях родила скоро. Но с времето кошмара премина. Сега се радвам когато я сънувам, защото така само имам възможност да я видя. Пожелавам ти искренно, бързо възстановяване.
5
0