Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Искам да се разделим,но съм бременна!

Искам да се разделим,но съм бременна!

Искам да се разделим,но съм бременна!
Здравейте! Искам да споделя историята си с вас. В момента живея с човек от когото съм бременна, но с всеки изминал ден ме прави все по нещтастна, изнервя ме и постоянно прави неща, които не ми харесват (пие, и има лошо пиянство, понякога употребява наркотици. ). За тези, които ще кажат "Да си мислила от кого забременяваш" искам само да кажа, че детето е правено с желание, не бих го махнала и съм готова да го отгледам сама, ако се налага. Имам и финансовата възможност и психическата нагласа затова. Проблемът се състои в това, че този човек не ме прави щастлива по никакъв начин, даже напротив.

Искам да се разделим, но прекалено много съм свикнала с него и най-вече ме е страх да не сгреша, като го оставя, макар че вече съм на път да го зарежа, тъй като той не проявява никакво разбиране към мен. Може би съм по изнервена от бременноста, но щом му се развикам или му кажа че искам да се разделим, започва да ме обижда и унижава по всякакъв начин. Използва това, че съм бременна, за да ме нарича дебелана, която никои мъж нямало да вземе и т. н.

Отгоре на всичко не чувствам никаква любов и разбиране, никаква подкрепа и започнах да имам чувството, че това вреди и на детето, което нося. Чувствам се сякаш съм под невероятен стрес, дори изгубих желанието си за живот. Нищо не ми се прави и нищо не ме прави щастлива. Моля ви, дайте ми съвет и още един път повтарям, че знам от кого съм забременяла. Благодаря ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Regina
Regina
20.01.2016 22:13
Кое е полуграмотното създание бе ей?Я по-спокойно!Историята ми е истинска и не е споделена тук,за да заливам сайта с "помия".Следващ път,провери преди да се изкажеш неподготвен!
11
0
Пламена M.
Пламена M.
20.01.2016 17:52
Знаеш ли, не взимай крайни решения в този така важен момент за теб. Вариантът пред теб е да си дадете малко почивка - каза, че си подготвена финансово, отиди някъде за малко, нека осъзнае какво може да загуби. Смятам, че ако е истински човек и мъж, ще се осъзнае. Ако ли не - бъди силна и продължи сама и без него.
23
7
Ходещия по ръба
Ходещия по ръба
20.01.2016 19:33
Не се връзвай. Това е полуграмотното създание с десетки имена, което залива сайта с помия от разтърсващи лични драми и "страховити" истории за "тайнствени" призраци. Не съм психиатър и не мога да кажа, какво точно заболяване причинява това.
1
23