Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Единичен статус #1496850
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави форумната тема: Странен сън с приятели от миналотопреди 1 годинаЗдравейте! За съня ми е важно да знаете, че съм на 22, момче и имам дълга коса.
    Сънят ми започна в моята стая - имах усещането, че току що е приключил важен разговор, но моите приятели ги нямаше. Погледнах надолу към пода и видях 6 малки скариди. Инстинктивно знаех, че това са хората, с които съм говорил допреди малко. Сложих ги в един от джобовете си и излядох навън да се разходя. Една от скаридите, мой приятел от гимназията, ми каза, че една съученичка не ме харесва, даже че ме смята за странен. Но аз можех да си спомня единствено и само ситуации в които това момиче е показва благоразположение и приятелско отношение към мен.

    Вече съм навън и хората ме гледат странно. Оглежайки се в сянката си, забелязвам, колко неестествено дълга и обемна е косата ми. Спира ме жена на средна възраст която ми предложи да ми купи сок - аз откадах учтиво, а тя умърлушено продължи в своята посока.

    Изведнъж се озовавам в кола с трима души - шофьор, чието лице не се вижда, непознат за мен дядо и гореспоменатото момиче, което уж не ме харесва. В хода на разговора осъзнах, че това въобще не е вярно и моят приятел, една от скаридите, ме лъже.

    Спряхме колата до един хипермаркет и влязохме да пазаруваме. Там чух момиче да се провиква зад гърба ми - друга моя съученичка, с която бяхме във връзка. Тя започна да ми говори за нейния дядо, но нещата които каза бяха много странни - аз съм виновен за смъртта на дядо ѝ, но същевременно благодарение на мен той е намерил смисъла на живота си малко преди това? Момичето изглеждаше по-скоро благодарно за случилото се. Появи се възрастен мъж, който влачеше малък скелет, облечен в бежав костюм, а по големина сякаш по-скоро е принадлежал на джудже. Този скелет не след дълго проговори - той е починалия дядо на момичето. Разказа ми как геройски е умрял в битка, благодари ми за това, което аз бях направил за него (каквото и да беше то точно, не разбрах) и ми завеща богатството си - торбичка с малки скъпоценни камъни.

    Още един мъж се появи пред мен - мустакат, във черен костюм и странно с британски акцент. Това е заклетия враг на дядото, който се опитва да открадне камъните. Борбата не я видях, но слеващото нещо което помня, че мустакатият мъж беше победен, а аз събирах разпиляните камъни от земята заедно с двете момичета, които споменах по-горе. Събирах камъните с прахосмукачка, в което нямаше много логика, тъй като много скъпоценни камъни са много дребни.

    После се събудих. Сънят е доста шантав и на моменти комичен, но да са замесени мои приятели, идеите за живот, смърт и съдба ме обърква много. Ако някой може да ми помогне да разтълкувам поне част, ще бъда много благодарен