Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименВълците от планината - 1 глава
Първо, защо смяташ така? Второ, има едно нещо наречено учтив начин за изразяване на мнението, ако знаеш за него. И трето, тази история съм почнала да пиша наново.
АнонименВълците от планината - 1 глава
Абе ей, компот, ти кой ще наричаш патка. Към моите работи може да имаш негативно мнение, обаче като гледам тези хейтърски коментари дето ги пишеш на всички са избиване на някакви комплекси май. Кухата лейка е по - пълна от твоята глава като гледам!
Анонимен9 - Историята на Лизи
Ще има още части, но не знам кога ще съм готова с тях. Последните месеци ми бяха много натоварени и нямах почти никакво време да пиша, но съм си нахвърляла няколко идеи. Надявам се скоро да има още поне две части.
Анонимен8 – Покаяние, двусмислие, отговорност
Благодаря. Не знам кога ще съм готова със следващата част, поради артистичният си застой и стресът от края на срока.
АнонименНощен ужас 1
Не е лошо. Харесва ми. Спомням си че миналата година имаше една вълна за писане на ужаси, не бяха лоши, но много от сюжетите се повтаряха до голяма степен, а твоето е по-различно и оригинално. Продължавай да пишеш
Анонимен7 – Банши
Почнах да го пиша, но с тези спирания на тока не знам кога ще го публикувам
Анонимен5 – Интелект, логика и мъдрост
Радвам се, утре и следващата част ще е публикувана
АнонименПисна ми от малоумните лични истории в сайта!
Като се замислиш не много хора се интересуват от това за какво е сайта. Винаги си ги е имало тези истории и вероятно ще продължат да се публикуват. А и аз мога да си пиша личните преживявания и да моля за съвети. War 007 - Не е като да са пускали слухове че е бременен само защото е не ти е било добре и си повърнал. По тая логика аз съм следващата Дева Мария.
Анонимен3 – Загубена душа
Мен със суджук, луканка и пастърма са ме отглеждали. А за алкохола - майка ми и баща ми ми дават да си опитам от всичко което купят, за да разбера какъв вкус има за да разбера дали ще ми хареса и как ще ми повлияе. Така когато изляза някъде със приятели ще знам колко и какво да консумирам. Освен това аз съм от хората които умеят да се контролират. Не знам кога ще публикувам следващата част, надявам се да скоро и вече са ми хрумнали някои идеи. Просто съм малко заета и с личният си живот. Но мисля че поне в понеделник ще съм я пуснала.
Анонимен2 – Градът на сълзите и първите
Радвам се . Между другото много се съмнявах дали да правя описание на героите, защото исках да оставя всеки който прочете историята да си я представи по свой собствен начин. Но накрая реших да давам съвсем леки описания на външността им.
Анонимен1 – Коя съм аз?
Цялата работа с номерът е че 18 415 е броят на хората умрели преди нея в същият ден. Щом денят свърши се нулира и почва отначало. Радвам се че е станало забавно. Аз съм от хората които обичат да пишат и четат фентъзи и свръхестествени истории, затова исках да създам творба от този жанр.
АнонименНе разбирам
Не знам. Аз го забелязах преди доста време, когато всички още си пускаха историите в „Истории“, а не във Форумът. Много неща се повтаряха. Описанието на героите, събитията, самият стил на писане. Имаше такива при които сякаш само имената на героите се отличаваха.
АнонименНе разбирам
Обичам да пиша и не смятам да се отказвам от това. Обожавам произведенията ти и чакам всяко следващо с нетърпение.
Анонимен22 години от несправедливото убийство на Цветелина от Габрово
Аз съм от Габрово и тренирам на стадион Христо Ботев. За първи път чувам за това зверство, сполетяло горкото момиче и чак ме хвана яд как може такива неща да се случват само на добрите хора. Съжалявам, че пиша чак сега, но тъкмо сега тази тема ми попадна. Не мога да си представя ужасът на това престъпление, нито колко болезнени са били последните и мигове или тъгата и несправедливостта, която семейството и изпитват. Лека и пръст.
АнонименЗа ползата от нечетенето и вредата от четенето
И аз съм така. Лично аз почти винаги съм с книга в ръка и постоянно ми правят някакви коментари заради това и бях много мотивирана да го напиша.
АнонименПророчество
Красиво написано стихотворение, жалкото е че точно такива много малко хора ги разбират. Но ти имаш талант и продължавай да пишеш и да се развиваш.