Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Риби

Годишен хороскоп за 2019-та

Нептун е планетата, под чийто контрол е зодия Риби. През 2019 година тя ще заеме много силни позиции и затова годишният хороскоп на зодия Риби ще бъде с положителен знак и изпълнен с много действия.

За хората от този воден знак е характерно, че са много чувствителни, съпричастни с другите и дружелюбно настроени. Реалността не е любимото им място и затова често го заменят със света на мечтите и фантазиите.

2019 година е подготвила началото да бъде оптимистично за представителите на знака. Много шансове и заряд от енергия ще бележи първите месеци на приближаващата година. В професията нещата ще вървят нагоре и това няма да остане незабележимо явление.

През пролетта положителните моменти ще продължат със същото бързо темпо, с което е започнала годината, но Рибите ще изпитат необходимост от малко почивка. Правилно подредените приоритети ще дадат възможност за този търсен отдих. Според прогнозите усилията им ще бъдат възнаградени.

През летните месеци подвластните на зодията ще усетят влиянието на Венера в зодия Телец. През втората половина на юни периодът ще бъде зареден с напрежение за Рибите в личен план, което ще наложи кариерните планове да отстъпят малко назад. Това няма да има негативни последици, защото нищо няма да застрашава Рибите по въпроса за работата им в този период.

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Риби

Есента на 2019 година ще бъде изпълнена с комфорт за представителите на знака. Рибите ще усетят силното влияние на Марс в зодия Скорпион. Според прогнозите през този период трябва да внимават с прекалената ревност и чувството за собственост към партньора в живота. След малките проблеми ще дойде време да се решават и по-сериозни въпроси. Ще бъдете споходени от идеи по време на спортните си занимания и ще направите някои положителни неща за вашето здраве.

Хороскоп на жените Риби за 2019 година

Зодия Риби

Жените под знака на зодия Риби са внимателни, чувствителни и с изключителна женственост. Тези жени изглеждат тихи и стеснителни, но твърдост не им липсва във важните моменти. Прогнозите сочат, че жените от зодията ще стигнат до търсения успешен финал.

Мъжете, които имат близост с жените Риби, се чувстват като закрилници на тяхното омагьосано кралство. В конфликтни ситуации жените от зодията се отдръпват настрани и са единствено наблюдатели на това, което се случва. Годината не обещава катаклизми за жените Риби, което означава, че времето на Жълтата Свиня, което ще настъпи, те ще преживят хармонично.

Хороскопът съветва представителките на зодията да проявят разум и да не крият талантите си от околните. Годината предвещава любовно щастие, доходоносен личен бизнес и добри договори, стига да се избягват рисковете и авантюрите.

Хороскоп на мъжете Риби

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Риби

Хороскопът за 2019-та вижда мъжете Риби като истински актьори с талант и креативни идеи. Да се общува с тях ще е едно от удоволствията за обкръжението им. В семейството няма да има скандали или скука, а самотните Риби могат да се надяват на сериозно познанство с романтични отношения. Снижаването на стандартите и избягването на идеализирането ще спестят на мъжете Риби разочарованията.

В годината на Земната Свиня зодия Риби трябва да работят усилено, а не да се отдават на мързел и фантазии. Така ще постигнат финансов ръст и професионални успехи. Предвижданията на годишния хороскоп за 2019-та дават на мъжете Риби нова висока длъжност, ако планират добре своите стъпки.

Пред представителите на знака е година, в която могат да реализират всички свои очаквания, свързани със семейството. Вложената енергия в плановете ще доведе до успех както жените, така и мъжете Риби.

Виж повече

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 4
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари