В Тайните архиви на Ватикана се крие всичко! Предсказват края на света

Тайните архиви на Ватикана

За края на света се говори непрекъснато. Хората искат да знаят кога светът ще изчезне и са любопитни за темата. С темата има общо и Ватикана. Тайните архиви на Ватикана предсказват края на света, твърдят запознати.

Archivum Secretum Apostolicum Vaticanum или Тайните архиви на Ватикана крият именно тази тайна - кога ще дойде краят на света и колкото да ви се струва абсурдно, това не е само теоритично предположение. Напротив, дори църквата повдигна въпроса за края на света.

Ядрен холокост, природните бедствия, за които вещае Апокалипсисът - това са само някои от скритите послания в Трите тайни на Фатима. През 1917 година три португалски деца получили зловещи и загадъчни пророчества и множество видения на Дева Мария, едно от които става пред очите на хиляди хора. Това е Третата тайна. Смята се, че именно трето дете е видяло изцяло разрушен град и множество трупове по улиците му, а папата, качил се на най-високия хълм в околността, се молел, преди да бъде убит.

архиви на Ватикана

Друга ужасяваща тайна, която крият архивите на Ватикана, е, че Сатаната всъщност е жив и здрав и се намира тук, на Земята. Дори се стига и по-далеч в предположенията - че Сатаната се разхожда не къде да е другаде, а из коридорите на Ватикана.

Тайните архиви на Ватикана крият и добрата страна на религията Исус, а именно - че хора са го докосвали. Имало дори и данни, че е имал брак с Мария Магдалена и е имал дори дете от нея. Църквата крие това, за да пропагандира бялото лице на Христос, както и да предпази неговото родословно дърво, тъй като за Светия Граал се смята именно кръвната линия на светеца.

Ватикана

Друга доста любопитна за хората тема - извънземните, също се крие в редовете на Ватикана. Смята се, че съществуването на извънземни и комуникацията с тях се крие в архивите ѝ.

Смята се, че във Ватикана има машина на времето - изобретение, наречено Хроновайзър. Италианският майстор, учен и свещеник отец Пелегрино Мария Ернети е изобретил тази машина, като целта му даде на църквата доказателства за разпъването на Христос.

Машина на времето

Сред тайните архиви има и една малко абсурдна теория - за съществуването на папа от женски пол. Тя била английско потекло, като бързо придобила слава със своите знания за науката.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати