Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Животни»Акула нападна младоженка на медения ѝ месец! Мъжът ѝ засне всичко

Акула нападна младоженка на медения ѝ месец! Мъжът ѝ засне всичко

Нападната от акула жена на медения си месец
Снимка: YouTube
Нападната от акула жена на медения си месец

Меденият месец трябва да е прекрасно време, прекарано с любимия човек – топъл спомен, който да крепи връзката здрава за предстоящите трудности на започващия семеен живот. В идеалния случай дните след сватбената церемония биват прекарвани на някои екзотичен остров с необятно небе и прозрачни, чисти води, които да мият бреговете му.

Точно за такъв меден месец си мечтаели младоженците Сара и Евън Карол. Те се оженили в средата на август тази година и решили да си подарят прекрасна ваканция на Карибите. Всичко потръгнало идеално. Двамата имали възможност да споделят любовта си на малък остров недалеч от Барбадос, който по всичко изглеждал като забравено от цивилизацията късче от рая.

На третият ден от медения си месец младата двойка решила да се гмурка в кристалните води на Карибско море. Точно тогава ги сполетял ужасът.

Докато Евън правил подводни снимки на Сара, в обектива той забелязал, че любимата му се приближава сянка. Отначало той си помислил, че това е облак, който закрива Слънцето, но в следващия момент с ужас установява, че към 25 годишната му съпруга се приближава огромна акула /виж галерията/.

Евън не можел да извика докато бил под водата. Пред репортери в последствие той разказал, че започнал да ръкомаха, за да привлече вниманието на Сара, но тя си помислила, че той се шегува с нея и започнала също да му маха.

Това привлякло вниманието на страховития хищник и той нападнал. С ужас младия мъж видял как акулата захапва Сара за ръката и я повлича сред облак от кръв.

Историята обаче не е с драматичен край. Макар и несъзнателно в паниката си Сара започнала да удря около себе си и успяла да забие ноктите си в окото на подводната машина за убиване. Акулата отхлабила захапката си и жената успяла да се измъкне. В същия момент Евън доплувал при нея и двамата заплували към брега и спасението.

Помогнал им и фактът, че не били далеч от плажа, а и на близо имали и спасители, които съдействали да стигнат до брега и оказали медицинска помощ. Нараняванията на жената не били толкова сериозни, колкото изглеждали отначало. Разминала се с няколко шева, огромна уплаха и спомен от медения месец, който никога няма да забрави.

Евън споделил видеото с нападението на съпругата си във Фейсбук, като то събрало само за два дни близо милион гледания.

Младоженците споделили пред Ню Йорк Таймс, че въпреки изживяния ужас, за тях са важни само хубавите моменти от медения им месец и още на следващата година ще се отидат отново на почивка на Карибите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати