Какво ви е подготвил хороскопът за 15 октомври

1 от 12 Зодии

Овен


Събитията, които ще ви сполетят днес, са резултат от всички ваши стари постъпки. Това е ден, в който ще получите това, което сте заслужили сами. Така че, ако нещо не ви допадне, не търсете вината в другите, а се опитайте да разберете къде грешите. Ако смените подхода си, със сигурност в бъдеще ще избегнете подобни проблеми.

Луната е в Козирог и това ще се окаже много благоприятен момент за хората, които имат ясни цели и знаят как да ги преследват.

През днешния ден пред всички амбициозни представители на зодиакалните знаци ще се открият добри възможности за дебати и създаване на нови контакти.

Тези от тях, които търсят нови бизнес партньори, или просто искат да се издигнат в очите на работодателя си, сега ще се радват на редица удобни обстоятелства.

Със сигурност днес връзките с началници и колеги ще се стабилизират. Това ще се случи и с по-възрастните хора в личния ни живот.

Денят е добър за разговори с родители, баби, дядовци, по-големи братя и сестри. Ако някои от фамилните въпроси е останал неизяснен, сега е моментът да изчистите всички недоразумения и да хармонизирате отношенията си.

Днес е добър ден и за решаване на всякакви делови въпроси. Стига да сте наясно с намеренията си, наистина може да постигнете много.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари