Има 7 типа ръце: Виж какво разкрива твоята!

1 от 7 Снимки
Има 7 типа ръце: Виж какво разкрива твоята!
Снимка: thaqafnafsak.com

Линиите на ръцете говорят много за нашата съдба и характера ни. Според хиромантията (науката за гадаене на ръка) всяка една от чертите на дланта ни издава наши качества и може да предскаже много за бъдещето ни.

Но формата на ръцете и пръстите също изиграват своята роля в определяне на живот ни. В галерията горе ще видите седемте основни типа ръце. Разгледайте я и проверете коя от всички длани напомня най-много на вашата.

В долните редове пък ще разберете какво издава за вас ръката ви.

1. Квадратна ръка с къси, груби пръсти

Смята се, че хората с подобна ръка имат по-примитивно мислене и първосигнални реакции. Те изпитват удоволствие от задоволяване на основните си нужди като хранене, спане, секс. Не правят големи планове за бъдещето и реагират според моменталните си настроения.

2. Красива ръка с фини пръсти и бадемови нокти

Това са артистични, деликатни и романтични хора, които виждат света през розови очила. Вярват в доброто и мислят, че всеки заслужава втори шанс. Тези безнадеждни добряци обаче понякога са много наивни и страдат най-вече заради това.

3. Дълги, изкривени пръсти с по-тясна длан

Това са хора, които се отличават с мъдрост, спокойствие и добрина. Те са неподвластни на суетата и живеят в собствен свят. Материалното не ги вълнува, затова и имат проблеми в откриването на доходоносна работа.

4. Квадратна длан с квадратни пръсти

Това са принципни и начетени хора, които залагат на прагматичния подход и логиката във всяка една сфера на живота си. Добри бизнесмени са. Справят се отлично още като лекари, счетоводители, адвокати. Но им липсва въображение и това може да ги направи скучни събеседници понякога.

5. Дълга длан с дълги пръсти

Това са артистични, забавни, но и мързеливи хора. За щастие, са толкова харизматични, че успяват да постигнат желаното и без да полагат много труд. В любовта са страстни, но могат бързо да загубят интерес към партньора си, ако той не им обръща достатъчно внимание.

6. Квадратна длан с криви пръсти, разширени в началото

Това са независими хора, които имат собствен подход и гледна точка за всичко. Те са много опърничави и трудно ще ги накарате да се съобразяват с чуждите норми. Освен че са бунтари, са и много ексцентрични. Винаги успяват да блеснат с нестандартни идеи.

7. Сменен тип ръка

Това е ръка, която съчетава различни черти от тези, които вече изброихме. Характерно за нейните притежатели е, че са непредсказуеми. Понякога са изключително спокойни, а друг път избухват за дреболии. Но хубавото при тях е, че лесно се нагаждат към различни ситуации.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари